Tarih açıklandı! La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları kimler olacak?

Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa de Papel dizisinin 3. sezonu izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilmişti. Üçüncü sezonun sona ermesinin ardından gözler La Casa de Papel 4. sezonu için yapılacak açıklamadaydı. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli oldu. Peki, La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon oyuncularına dair bilgiler...

Giriş Tarihi 09 Aralık 2019, 16:11 Güncelleme 09 Aralık 2019, 16:11
Tarih açıklandı! La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları kimler olacak?

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda sona eren 3. sezonun ardından La Casa de Papel'in 4. sezonu heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Netflix Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan açıklamanın ardından izleyiciler şimdi büyük bir heyecanla La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. ''Kaos devam ediyor'' notuyla paylaşılan La Casa de Papel 4. sezon fragmanı izleyicilerin dikkatini çekti. İşte diziye dair merak edilenler...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix'in resmi twitter hesabından yapılan açıklamada La Casa de Papel için "3 Nisan'da kaos devam ediyor!" ifadelerine yer verildi.

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) gibi isimler yer alıyor.

3. SEZONDA KİMLER VARDI?

La Casa De Papel'de 3. sezonunda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katılmıştı.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, 3. sezonda ekranlara döndü.