6 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi! Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta kim birinci oldu?

Kanal D'nin 2 sezondur ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6 Aralık Cuma günü 410. bölümüyle ekranlara geliyor. Tartışma dolu bir haftanın daha bittiği programda Cuma günü final heyecanı yaşandı. Peki Gelinim Mutfakta 6 Aralık kim elendi? Beş altın bileziği kim aldı? Gelinim Mutfakta'ya bu hafta veda eden isim ise Duygu ve kayınvalidesi Aysel Hanım oldu. Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 66 puanla en yüksek puanı alan Yağmur olarak duyuruldu. İşte Gelinim Mutfakta puan tablosu ve detaylar...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 17:18 Güncelleme 06 Aralık 2019, 17:18
6 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi! Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta kim birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta kim birinci oldu? 6 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? çok merak edildi. Hafta içi her gün ekranlara gelen sunumunu Fatih Ürek'in yaptığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Haftanın finalinde gelinler kendi aralarında tartışırken, puanları düşük olan Elif ve Duygu, son günde de puanlarını yükseltemedi. Haliyle uzun süredir yarışmada olan iki gelin potaya düştü. Peki Gelinim Mutfakta son bölümde kim elendi? Elif mi Duygu mu? Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek'in yaptığı "Gelinim Mutfakta"da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

6 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'ya bu hafta veda eden isim ise Duygu ve kayınvalidesi Aysel Hanım oldu.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 66 puanla en yüksek puanı alan Yağmur olarak duyuruldu.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

GELİNİM MUTFAKTA 5 ARALIK BİRİNCİSİ

Günün en düşük puanını alan gelin 6 puanla Duygu

Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi gelin 15 puanla Aydan oldu.

Elif ve Yağmur 11 puan alarak ikinci oldular.

GELİNİM MUTFAKTA 4 ARALIK PUAN DURUMU

8 puanla Elif en düşük puanı

10 punala Aydan ikinci düşük puanı aldı.

17 puanla en yüksek puanı ve çeyrek altını alan gelin Yağmur oldu.

11 puanla Duygu ikinci oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 3 ARALIK PUAN DURUMU

10 puanla Duygu en düşük puanı

11 puanla Elif ikinci en düşük puanı aldı.

14 puanla Aydan birinci oldu ve çeyrek altını aldı.

13 puanla Yağmur ikinci oldu .

GELİNİM MUTFAKTA DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

29 Kasım Cuma günkü yayında bir gelin elenerek kayınvalidesi ile birlikte programa veda edecek. Hafta boyunca en düşük puanı kim aldı ise elenen isim de o gelin olacak. Herkesi gözyaşlarına boğan olay ne? Faith Ürek ve diğer yarışmacılar Melike'ye bir sürpriz yapıyorlar! Yarışma konusu olan tatlı tadım ve puanlama esnasında kaynanaları şoke ediyor! Gün sonu değerlendirmesinde başta Fatih Ürek'i şaşırtan olay gelin ve kaynanaları gözyaşlarına boğuyor!

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU NEDİR?

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek'in yapacağı "Gelinim Mutfakta"da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday "Gelinim Mutfakta"da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.