6 Aralık Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid sıralaması nedir?

Gün boyunca ekranları başında film, dizi, haber bültenleri ve programları takip eden izleyiciler günün sonunda reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. 6 Aralık Cuma günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu bu nedenle özellikle şu saatlerde araştırılıyor. Peki, 6 Aralık Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid reyting sıralamasına dair detaylar...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 22:56 Güncelleme 07 Aralık 2019, 15:25
6 Aralık Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

6 Aralık Cuma gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. Bu akşam Hercai 24. bölümüyle ATV'de, Payitaht Abdülhamid 99. bölümüyle TRT 1 ekranlarında ve Arka Sokaklar Kanal D'de 534. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi ve programların sona ermesiyle birlikte izleyiciler 6 Aralık Cuma reyting sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

6 ARALIK CUMA TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 HERCAI ATV
2 ARKA SOKAKLAR KANAL D
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
4 ARKA SOKAKLAR (ÖZET) KANAL D
5 ESRA EROL'DA ATV
6 HAVA DURUMU KANAL D
7 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV
8 SHOW ANA HABER SHOW
9 HERCAI (ÖZET) ATV
10 MASTERCHEF TURKIYE TV8

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur.

Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar.

Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran ne yapacak?