Mucize filmi oyuncuları kimlerdir? Mucize filmi nerede çekildi ve konusu nedir?

Beyazperdede dikkatleri üzerine çeken Mucize filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Filmi ekranları başında takip eden izleyiciler Mucize filmi hakkında detayları öğrenmek istiyor. Bu kapsamda Mucize filmi oyuncuları kimlerdir sorusu çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, Mucize filmi nerede çekildi? İşte filmin konusu...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2019, 23:10 Güncelleme 05 Aralık 2019, 23:20
Mucize filmi oyuncuları kimlerdir? Mucize filmi nerede çekildi ve konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Mucize filmiyle ilgili detaylar, 5 Aralık Perşembe gününün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Mucize 2 filmi vizyona girmeden önce Mucize filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıktı. İzleyiciler şimdi 2015 yılında vizyona giren Mucize filmi hakkında araştırma yapıyor. Peki, Mucize filmi oyuncuları kimlerdir? Mucize filmi nerede çekildi ve konusu nedir? İşte film hakkında detaylar...

MUCİZE FİLMİ OYUNCULARI

Mucize filminin oyuncuları arasında Mert Turak, Talat Bulut, Seda Tosun, Ali, Sürmeli, Meral Çetinkaya, Şenay Gürler, Büşra Pekin, Tansel Öngel, Cezmi Baskın, Erdem Yener gibi isimler yer alıyor.

MUCİZE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Mucize filminin çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman gibi Türkiye'nin çeşitli yerlerde gerçekleştirilmiştir.

MUCİZE KONUSU

Aziz karakteri ise ilk başlarda köyün delisi gibi bir imaj veriyorken ve Mahir öğretmen de kendisinden korkarken zamanla, aslında onun da duygularının olduğunu ve herkes gibi hissettiğini ancak onlar gibi davranamadığını seziyor. Ona konuşmayı ve yazı yazmayı öğretiyor.

Filmin geneli Aziz'in diğer erkek kardeşleri için annelerinin kız isteme adetlerini esprili bir şekilde kullanıcıya sunarken, Aziz'in kendini normal bir birey olarak kabul ettirmeye başladığı bir dönemde bir talih kuşu konuyor.

Aziz için kız istemeye gidiliyor ve evleneceği kız, kardeşlerinin eşlerinin aksine her şeyiyle tam bir güzellik abidesi. Ancak bu hem Aziz hem de eşi için bir kâbus oluyor. Aziz'in durumu ve eşinin güzelliği diğer köy ahalisi tarafından çekilmeyince onlar da çareyi kaçmakta buluyor.