Kuruluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması nedir? 4 Aralık Çarşamba reyting sonuçları kim birinci oldu

Bugün ekranları başında yayınlanan dizi, program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler yapımların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçlarını araştırıyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, 4 Aralık Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Kuruluş Osman, Afili Aşk reyting sıralamasına dair merak edilenler... Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Kuruluş Osman”ın özeti, 3.sırada “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” yer aldı.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2019, 11:07 Güncelleme 05 Aralık 2019, 11:08
Kuruluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması nedir? 4 Aralık Çarşamba reyting sonuçları kim birinci oldu

İÇİNDEKİLER

4 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Kuruluş Osman 3. bölümüyle, Kanal D'de Afili 25. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 4 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. İşte merak edilen son bilgiler... Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir.

4 ARALIK ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total'de 1.sırada ATV'de yayınlanan "Kuruluş Osman", 2.sırada "Kuruluş Osman"ın özeti, 3.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Kuruluş Osman", 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3.sırada "Kuruluş Osman"ın özeti yer aldı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

4 ARALIK ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can yoldaşı Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti.

İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi.

Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti. Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi.