Azize 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize ve Kartal birbirlerinden etkilenmeye başlıyor!

Kanal D ekranlarında salı akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Azize dizisinin üçüncü bölümü dikkat çekti. Yeni bölümde İçlerine giren hemşirenin bir sırrı olduğundan emin olan Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları tüm dengeleri sarsılmaya başlıyor. Azize ve Kartal aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlıyor ve Azize Balkan’ın yaşadığını öğreniyor. İzleyiciler şimdi heyecanla Azize 4. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 22:54 Güncelleme 03 Aralık 2019, 22:54
Azize 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azize ve Kartal birbirlerinden etkilenmeye başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan Azize'nin 3. bölümü izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde Alpanların evinden çıkmanın bir yolunu ararken Kartal da giderek çekimine kapıldığı Azize'nin gerçek kimliğine ulaşmaya çalışıyor. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Azize 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AZİZE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize ve Kartal aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlamışlardır. Azize Balkan'ın yaşadığını öğrenmiştir.

AZİZE KARAR VERMEYE ÇALIŞIYOR

Azize bir yandan kardeşiyle vedalaşmak için ona ulaşmaya çalışırken bir yandan onu ölüme götüren adamı Kartal'ın gözetiminde yaşatmak zorundadır.

AZİZE'NİN GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKACAK MI?

Alpanların evinden çıkmanın bir yolunu ararken Kartal da giderek çekimine kapıldığı Azize'nin gerçek kimliğine ulaşmak üzeredir.

AZİZE VE KARTAL NE YAPACAK?

Azize ve Kartal'ın yolları Azize'nin kardeşinde kesişir. Azize Kartal'a yakalanmadan kaçmayı başarabilecek midir? Azize ve Kartal duyguları ve birbirlerinden sakladıkları sırları arasında kalırlar.