3 Aralık Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Azize ve Çocuk reyting sıralaması nedir?

3 Aralık Salı gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölümüyle, Kanal D'de Azize 3. bölümüyle ve Star TV'de Çocuk dizisi 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 3 Aralık reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 23:24 Güncelleme 04 Aralık 2019, 16:18
3 Aralık Salı reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Azize ve Çocuk reyting sıralaması nedir?

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında bugün yayınlanan dizi ve programları takip eden izleyiciler yapımların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçlarını merak ediyor. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, 3 Aralık Salı reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilenler...

3 ARALIK SALI REYTİNG SONUÇLARI

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 KADIN FOX

4 ESRA EROL'DA ATV

5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 KADIN (OZET) FOX

9 COCUK STAR TV

10 MASTERCHEF TURKIYE TV8

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çakırbeyliler, büyük düşmanı yok edebilmek adına daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razıdırlar. Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir plan yaparlar. Altan ise düşmanı düşmana kırdırmak için yapılan plana karşılık derhal harekete geçecektir. Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür.

Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır. Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeylilerle akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır. Behram'ı öldürerek bir hainden kurtulduğunu düşünen masa üyeleri ise nasıl bir yanılgı içinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Açığa çıkmamak için önüne çıkan engelleri bir bir temizlemek zorunda kalan Tufan'ın elleri her geçen gün biraz daha kana bulanacaktır.