Çukur 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratıyor!

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Çukur dizisi bu akşam 78. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu akşam yayınlanan bölümde yaşanan sürpriz gelişmelerle Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yarattı. Heyecan dolu bölümün son bulmasının ardından Çukur 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak edilmeye başlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler...

Giriş Tarihi 02 Aralık 2019, 23:43 Güncelleme 02 Aralık 2019, 23:45
Çukur 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratıyor!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinin 78. bölümünde gerilim artmaya devam etti. Yeni bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edilirken bütün Çukur korku içindeyken herkes Koçovalılardan yardım bekledi. Azer ve Yamaç'ın arasındaki gerilim iyice tırmandı. Dizinin sona ermesiyle beraber izleyiciler Çukur 79. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak.

ÇUKUR'DA ORTALIK KARIŞIYOR

Mahalleliler bütün İstanbul'a yayılıp Koçovalılara yardım edecek ve Çukur'un İstanbul'da olduğu bir kez daha ortaya çıkacak.

VARTOLU NE YAPACAK?

Mahalle İstanbul'un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu'nun ne yapacağı büyük merak konusu olacak.

AZER VE YAMAÇ'IN ARASINDAKİ GERİLİM TIRMANIYOR

Azer ve Yamaç'ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesecek.