2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Kim Milyoner Olmak İster reyting sıralaması

Gün içerisinde ekranları başında yayınlanan dizi, program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler yapımların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçlarını araştırmaya başladı. Özellikle şu saatlerde reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, 2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Kim Milyoner Olmak İster reyting sıralaması nedir? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Aralık 2019, 23:08 Güncelleme 03 Aralık 2019, 15:39
2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Çukur, Zalim İstanbul, Kim Milyoner Olmak İster reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

2 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları, günün en çok sorgulatılanları arasında yer alıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Kim Milyoner Olmak İster 848. bölümüyle, Kanal D'de Zalim İstanbul 21. bölümüyle ve Show TV'de Çukur 78. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 2 Aralık Pazartesi reyting sonuçları araştırılmaya başlandı.

2 ARALIK TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 CUKUR SHOW TV

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 YASAK ELMA FOX

4 CUKUR (OZET) SHOW TV

5 ESRA EROL'DA ATV

6 MASTERCHEF TURKIYE TV8

7 YASAK ELMA (OZET) FOX

8 ZALIM ISTANBUL KANAL D

9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW TV

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak. Mahalleliler bütün İstanbul'a yayılıp Koçovalılara yardım edecek ve Çukur'un İstanbul'da olduğu bir kez daha ortaya çıkacak. Mahalle İstanbul'un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu'nun ne yapacağı büyük merak konusu olacak.

Azer ve Yamaç'ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesecek.