22 Kasım Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid reyting sıralaması

Bugün ekranları başında gündüz ve gece kuşağı yapımlarını merakla takip edenler gün sonu reyting sonuçlarını araştırmaya başladı. Reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterirken 22 Kasım Cuma günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak konusu oldu. Peki, 22 Kasım Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid reyting sıralamasına dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 23:45 Güncelleme 23 Kasım 2019, 15:35
22 Kasım Cuma reyting sonuçları açıklandı mı? Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

22 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yerini aldı. Bu akşam saat 20.00'de ATV'de Hercai 22. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlerken, Kanal D'de Arka Sokaklar 532. bölümüyle, Payitaht Abdülhamid ise TRT 1'de 97. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizilerin sona ermesinin ardından 22 Kasım Cuma reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. Özellikle Hercai, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid reyting sıralaması merak ediliyor.

22 KASIM CUMA REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total

1 Hercai

2 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber

3 Arka Sokaklar

4 Esra Erol'da

5 Show Ana Haber

6 Güldür Güldür Show

7 Kış Şehirleri

8 Ferhat İle Şirin

9 Müge Anlı ile Tatlı Sert

10 Hercai (Özet)

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

HERCAİ 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazar'ın, Miran'ın adını vermesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir.

Miran suçsuzluğunu haykırırken, Reyyan babasının ağzından çıkan sözlerin gerçekliğinden emin olurken Miran'ın bu zamana kadar rol yaptığını, hala intikamından vazgeçmediğini düşünür.

Ne yaparsa yapsın Miran'ın içindeki öfkeyi yok edemediğini anlayan Reyyan, bundan sonra ailesini korumak için mücadele etmeye ant içer.