Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit kimdir? Burak Özçivit kaç yaşında, nereli?

3 kıtaya hükmetmiş Osmanlı Devleti'nin kuruluşu ve Osman Gazi'nin hayatını anlatan Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizide Osman Gazi'yi Burak Özçivit canlandırıyor. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Burak Özçivit kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Burak Özçivit kaç yaşında, nereli? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 20:46 Güncelleme 20 Kasım 2019, 22:07
Osman Bey’i canlandıran Burak Özçivit kimdir? Burak Özçivit kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman dizisi bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi'ye ünlü oyuncu Burak Özçivit hayat veriyor. İzleyiciler özellikle şu saatlerde Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Burak Özçivit kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen bilgiler...

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Aslen Gaziantepli olan Burak Özçivit 24 Aralık 1984'te İstanbul'da doğdu. Kazım İşmen Lisesi'ni başarılı bir öğrenci olarak bitiren Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünü okudu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden kişi seçildikten sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçildi. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılıp dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldı.

Mankenliği bırakan Özçivit, 2007'den itibaren kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı aldı.

2007 Kasım ayında Mia Danışmanlık ve Dada Filmin beraber hazırladığı Musallat sinema filminde rol aldı. Dizi olarak ise ilk olarak Eski 18 dizisinde rol aldı. Zoraki Koca dizisinde Ömer karakteriyle TV ekranlarında daha fazla tanınmaya başlayan Özçivit, asıl çıkışını ise Küçük Sırlar dizisindeki Çetin karakteriyle yaptı. Bu dizi sayesinde büyük üne kavuşan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit son olarak Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veriyor.