20 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Kurtuluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması

Ekranları başında gece ve gündüz kuşağı yapımlarını merakla takip eden izleyiciler 20 Kasım reyting sonuçları hakkında araştırma yapmaya başladı. Bu akşam saat 20.00'de Kuruluş Osman ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlerken, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk ise 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İzleyiciler şimdi Kurtuluş Osman ve Afili Aşk reyting sıralamasını öğrenmek istiyor.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2019, 23:46 Güncelleme 21 Kasım 2019, 16:11
20 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Kurtuluş Osman, Afili Aşk reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

20 Kasım reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. 20 Kasım Çarşamba günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak edilirken reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. Peki, 20 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Kurtuluş Osman, Afili Aşk reyting sıralamasına dair merak edilen bilgiler...

20 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

KURULUŞ OSMAN İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.