EDHO 149. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır, Sevda ve Altan'a ne yapacak?

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Son bölümde Altan'ın planları karşısında Alparslan yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir aldı ve mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya sakladı. Son sahnede ise Hızır yaptığı planla Sevda ve Altan'a baskın düzenledi. İzleyiciler bölümün ardından EDHO 149. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 23:46 Güncelleme 19 Kasım 2019, 23:46
EDHO 149. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Hızır, Sevda ve Altan’a ne yapacak?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında merakla takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 148. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bölümde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından yakından takip edilirken oğlunu Sınırsızların elinden kurtarmak isteyen Tufan onlara bilgi vermeye devam etti. Dikkat çeken bölümün bitmesiyle birlikte izleyiciler şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır.

ALPARSLAN TEDBİRİNİ ALIYOR

Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır.

TUFAN OĞLUNU KURTABİLECEK Mİ?

Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir.

HIZIR İÇLERİNDE HAİN OLDUĞUNU ANLIYOR

Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez.

SEVDA'NIN YAPTIKLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayacaktır. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düşecektir.