Çocuk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük yüzleşme!

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çocuk bu akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Hasan, bütün öfkesiyle köşke giderken Asiye ve Ali Kemal de Zeynep’ten Hasan’ın her şeyi öğrendiği bilgisini alıyor. İzleyiciler şimdi Çocuk 11. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 23:14 Güncelleme 19 Kasım 2019, 23:19
Çocuk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük yüzleşme!

İÇİNDEKİLER

Salı akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Çocuk dizisi yeni bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Heyecan dolu bölümde Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük bir yüzleşme yaşanıyor ve Hasan'ın elindeki silahla bir adım ileriye gitmesine oğlu engel oluyor. İzleyiciler bölümün ardından Çocuk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇOCUK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan'ın Şule'den duyduklarıyla dünyası altüst olur. Efe, Hasan'ın oğludur. Bunca sene öldüğünü düşündüğü, bunun için kendini suçladığı oğlu gözünün önündedir.

ALİ KEMAL KARARINI VERİYOR

Hasan, bütün öfkesiyle köşke giderken Asiye ve Ali Kemal de Zeynep'ten Hasan'ın her şeyi öğrendiği bilgisini alır. Asiye, korkuyla Ali Kemal ve Efe'yi evden uzaklaştırmaya çalışırken Ali Kemal hiçbir yere gitmemekte kararlıdır.

BÜYÜK BİR YÜZLEŞME YAŞANIYOR

Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Hasan'ın elindeki silahla bir adım ileriye gitmesine oğlu engel olur. Hasan dağılmıştır… Ona baba demesi gereken oğlu, Hasan'ı amcası bilmektedir. Ona söylenen bu yalanın içinde, sevdiği en çok güvendiği Akça'nın da payı vardır. Hasan ve Akça'nın yolları büyük bir tartışmayla ayrılırken Şule de Zeynep'le birlikte köşkten kovulur.

ALİ KEMAL ÖNLEM ALMAK İSTİYOR

Akça affedilmek için yalvarıp medet umarken Hasan için oğlunu almaktan başka düşündüğü bir şey yoktur. Asiye anneliğine yenik düşerek baba oğlu bir araya getirirken… Ali Kemal bu durum için daha büyük önlemler alması gerektiğine karar verir.

ŞULE, EFE HAKKINDAKİ GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Oğlundan mahrum edilen Şule Efe'nin yurt dışına gönderildiğini öğrenir. Ali Kemal'in bu hamlesi, Hasan'ın Burak'ı kaçırmasıyla karşılık bulur. Ama Hasan bu oyunda tek başına değildir. İki baba oğullarına kavuşmak için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerken, Zeynep'in ödeyemediği borcu herkesin dahil olacağı bir belaya doğru adım adım yaklaşmaktadır.