Azize 2. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Azize korkunç bir dünyaya girmek zorunda kalıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Azize, mahkumların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık oluyor. İlk bölümün sona ermesiyle birlikte Azize 2. bölüm fragmanı yayına girdi mi sorusu merak konusu oldu. İşte dizinin ilk bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 22:31 Güncelleme 26 Kasım 2019, 23:03
Azize 2. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Azize korkunç bir dünyaya girmek zorunda kalıyor!

İÇİNDEKİLER

Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Azize dizisinin ilk bölümü izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı bulunuyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte Azize 2. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

AZİZE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize, genç bir hemşiredir. Mahkumların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur.

BALKAN TAHLİYE OLUYOR

Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır.

KARTAL VURULUYOR

Katilin amacı Balkan'ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal'a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

AZİZE NE YAPACAK?

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir. Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.