Alişar, Samsa, Kalanoz, İsadora... Kuruluş Osman bomba gibi karakterlere geliyor! İşte oyuncu kadrosu

Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı ATV ekranlarında dün akşam saat 20.40'ta yayınlandı. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı kısa sürede dikkat çekerek sosyal medyada çok konuşuldu. İzleyiciler tanıtımın ardından heyecanla Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunu merak etmeye başladı. Son yayınlanan fragmanda yer alan Alişar, Samsa, Kalanoz, İsadora gibi karakterler şimdiden araştırılıyor. İşte dizinin oyuncu kadrosu, yeni tanıtımı ve yayın tarihi...

Giriş Tarihi 16 Kasım 2019, 17:54 Güncelleme 16 Kasım 2019, 18:23
Alişar, Samsa, Kalanoz, İsadora... Kuruluş Osman bomba gibi karakterlere geliyor! İşte oyuncu kadrosu

İÇİNDEKİLER

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu ve Osman Gazi'nin hayatını anlatacak olan Kuruluş Osman dizisi için geri sayım başladı. Dün akşam Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı saat 20.40'da ATV ekranlarında yayınlandı. İzleyiciler aynı zamanda Kuruluş Osman dizisinde hangi oyuncuların yer alacağını araştırıyor. Kuruluş Osman bomba gibi karakterlere geliyor. İşte dizinin oyuncu kadrosu...

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit - Osman Bey
Saruhan Hünel - Alişar
İsmail Hakkı Ürün - Samsa
Özge Törer - Bala Hatun
Abdül Süsler - Kalanoz
Ragıp Savaş - Dündar
Alma Terziç - İsodora
Ayşegül Günay Demir - Zöhre
Nurettin Sönmez - Bamsı
Seda Yıldız - Şeyh Edebali

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi 20 Kasım Çarşamba olarak açıklandı. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla dizinin yayınlanacağı 20 Kasım'ı bekliyor.

DİZİ PRODÜKSİYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Atv'de yayınlanacak olan 'Kuruluş Osman', Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Dokuz ay askeri eğitime tabi tutulan oyuncular, dağda günlerce kamp yaptı. Ekip, kendi barınaklarını inşa edip geceleri nöbet tuttu.

Oyunculara dokuz ay boyunca Bozdağ Film bünyesinde oluşturulan uluslararası koreografi ekibi tarafından at binme, kılıçyay kullanma, dövüş, koreografi eğitimi verildi.

DÖRT OBA KURULDU

Dizide Osman Gazi'ye hayat veren Burak Özçivit başta olmak üzere oyuncular günlerce dağlık ve ormanlık alanlarda askeri eğitim aldı. Doğal şartlarda kendi barınaklarını inşa eden oyuncular, sularını bulup yemeklerini hazırladılar. Geceleri ikişer saat nöbet tuttular. Ekip kampta, emekli uzman subaylar tarafından komando eğitimi de aldı.