Müslüm Gürses menaceri Bahtiyar'ı kimdir? İşte Müslüm filminin Bahtiyar'ı Erkan Avcı'nın hayatı

Müslüm filminin Bahtiyar'ı kimdir? 2018 yılında vizyona giren Müslüm filminde, ana karakterler kadar Bahtiyar rolü de izleyenler tarafından beğeni topladı. Filmde Müslüm Gürses'in yardımcısı Bahtiyar olarak izleyici karşısına çıkan Erkan Avcı, Çukur dizisinde kariyer hayatında büyük çıkış yakaladı. Peki, Müslüm filminin Bahtiyar'ı kimdir? İşte Erkan Avcı'nın hayatı ve merak edilenleri. Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi izleyicisiyle buluşuyor.

Giriş Tarihi 16 Kasım 2019, 16:33 Güncelleme 16 Kasım 2019, 16:40
Müslüm Gürses menaceri Bahtiyar’ı kimdir? İşte Müslüm filminin Bahtiyar’ı Erkan Avcı’nın hayatı

İÇİNDEKİLER

Müslüm filmi bu akşam ekranlara geliyor ve film oyuncuları oldukça merak ediliyor. Bu bağlamda Müslüm filminin Bahtiyar'ı hakkında arama motorunda araştırma yapılmaya başlandı. "Müslüm filmindeki Bahtiyar kimdir?" sorusu, seyirciler tarafından internette merak konusu oldu. Filmde Bahtiyar karakterine can veren Erkan Avcı, Karadayı dizisinde canlandırdığı Barut Necdet karakteri ile ünlenmişti. Kurtlar Vadisi, Cesur ve Güzel, Sakarya Fırat gibi dizilerde rol alan oyuncu, sinema ödülüne de layık görüldü. İşte, Erkan Avcı'nın biyografisi.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982'de Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitirmiştir. Karadayı dizisinde canlandırdığı Barut Necdet karakteri ile ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı Ahmet rolüyle 2011 yılında 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Erkan Avcı, Müslüm, Uzun Hikaye,Zenne, Gişe Memuru ve Can isimli sinema filmlerinde rol almıştır. Beyaz perdede rol aldığı projeler kadar dizi dünyasında da adını duyuran oyuncu, Şampiyon, Çukur,Payitaht: Abdülhamid, Cesur ve Güzel, Karadayı, Sakarya Fırat, Acemi

MÜSLÜM FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Yapımcılığını Mustafa Uslu ve Nuri Yıldırım'ın, yönetmenliğini ise Can Ulkay ve Ketche'nin üstlendiği 'Müslüm' filmi, usta sanatçının hayat hikayesine odaklanıyor. Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin yazdığı, filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen canlandırıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Esen'in yanı sıra Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi başarılı isimler yer alıyor.

MÜSLÜM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin ilk çekildiği yerlerden birisi Müslüm Gürses'in doğduğu yer olan Halfeti. Adana ve İstanbul da filmin çekimlerine sahne olan diğer şehirler arasında yer alıyor.

MÜSLÜM FİLMİ KONUSU

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses'in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur'a odaklanılıyor.