Geri sayım başladı! Kuruluş Osman 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Milyonlarca izleyici Kuruluş Osman dizisinin ilk bölümünü büyük bir heyecanla bekliyor. Kuruluş Osman 1. sezonun yayın tarihi için ATV'den beklenen açıklama kısa bir süre önce gelmişti. Böylece izleyicilerin bir süredir yanıt aradığı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı belli olmuştu. Bu akşam Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm 2. tanıtımı saat 20.40'da ATV ekranlarında yayınlandı. İşte Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm tanıtımı ve diziye dair detaylar...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2019, 20:40 Güncelleme 15 Kasım 2019, 21:27
Geri sayım başladı! Kuruluş Osman 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm tanıtımı ATV ekranlarında yayınlandı. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm yeni tanıtımı kısa sürede dikkat çekti. İzleyiciler tanıtımın ardından heyecanla Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin yeni tanıtımı ve yayın tarihi...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi 20 Kasım Çarşamba olarak açıklandı. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla dizinin yayınlanacağı 20 Kasım'ı bekliyor. İşte Kuruluş Osman 1. bölüm 2. tanıtımı...

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i oynayacak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönecek.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ester Hatun karakterine hayat veren Alma Terzic Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı.

DİZİ PRODÜKSİYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Atv'de yayınlanacak olan 'Kuruluş Osman', Hollywood yapımlarını aşan prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Dokuz ay askeri eğitime tabi tutulan oyuncular, dağda günlerce kamp yaptı. Ekip, kendi barınaklarını inşa edip geceleri nöbet tuttu.

Oyunculara dokuz ay boyunca Bozdağ Film bünyesinde oluşturulan uluslararası koreografi ekibi tarafından at binme, kılıçyay kullanma, dövüş, koreografi eğitimi verildi.

DÖRT OBA KURULDU

Dizide Osman Gazi'ye hayat veren Burak Özçivit başta olmak üzere oyuncular günlerce dağlık ve ormanlık alanlarda askeri eğitim aldı. Doğal şartlarda kendi barınaklarını inşa eden oyuncular, sularını bulup yemeklerini hazırladılar. Geceleri ikişer saat nöbet tuttular. Ekip kampta, emekli uzman subaylar tarafından komando eğitimi de aldı.