Afili Aşk 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayşe'nin davranışlarının değişmesi herkesi şaşırtıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Afili Aşk dizisi bu akşam 22. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe için her şey iyiye giderken anlaşmalı evliliği öğrenen Yelda bu bilgiyi kullanarak Ayşe’yi bir kukla gibi oynatmaya başlıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Afili Aşk 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler...

Giriş Tarihi 13 Kasım 2019, 23:23 Güncelleme 13 Kasım 2019, 23:23
Afili Aşk 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayşe’nin davranışlarının değişmesi herkesi şaşırtıyor!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Afili Aşk dizisinde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Ayşe ve Kerem'in arası giderek düzelmeye başlarken sahte evliliği öğrenen Yelda'nın yaptıkları izleyicileri şaşırttı. İzleyiciler heyecan dolu bölümün ardından Afili Aşk 23. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe, Kerem'den hayatında duyduğu en güzel aşk cümlelerini duymuştur. Yelda, Kerem ve Ayşe için her şey iyiye giderken anlaşmalı evliliği öğrenmiştir.

YELDA AYŞE İLE KARŞI KARŞIYA

Yelda bu bilgiyi kullanarak Ayşe'yi bir kukla gibi oynatmaya başlar. Amacı Ayşe'nin Kerem'i terk etmesi değil, Kerem'in Ayşe'den soğumasıdır.

AYŞE DEĞİŞMEYE BAŞLIYOR

Ayşe bambaşka biri olur. Ayşe'nin değişen davranışları herkesi şaşırtır ve üzer. Kerem, Ayşe'nin bu davranışlarından kötü etkilenmeye başlar ve kararını sorgular. İpler iyice kopma noktasına gelmektedir.

AYŞE'NİN EN ZOR KARARI

Bundan sonra Kerem ve Ayşe için her şey başlamadan bitecek midir? Ayşe hayatında alacağı en zor kararla karşı karşıyadır.