Heyecan sürüyor! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yayın tarihi açıklandı mı?

Kuruluş Osman yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İzleyicilerin diziyle ilgili heyecanı bekleyişi sürerken Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan 2. tanıtımı izlenme rekoru kırdı. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin hayatını anlatacak olan dizinin yayın tarihi merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yayın tarihi açıklandı mı? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 09 Kasım 2019, 18:13 Güncelleme 09 Kasım 2019, 20:56
Heyecan sürüyor! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yayın tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca izleyicinin beklediği Kuruluş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin izleyicileri Kuruluş Osman 1. sezonun yayın tarihi için ATV tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Yeni sezonu merakla beklenen Kuruluş Osman'da Osman Bey'e ünlü oyuncu Burak Özçivit hayat verecek. Dizinin izleyicileri şimdilerde Kuruluş Osman ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi 20 Kasım Çarşamba olarak açıklandı.

TANITIMLARA BÜYÜK İLGİ

ATV ekranlarında yayınlanan son tanıtımda Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım... Nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. "Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı.

MİLYONLARCA İZLENME, BEĞENİ VE YORUM

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in ilk tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit dizide Osman Bey karakterine hayat verecek.

Ayşegül Günay, dizide Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüne hayat verecek.

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i oynayacak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Saruhan Hünel, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönecek.

Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.