Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekip çeteleri teker teker çökertiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00'de 530. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Latife yer altı karakolunda dedesi kolsuz Namık’a kavuşuyor. Namık, Serpil ve Vladimir’i sıkıştırmaları konusunda ekibi uyarıyor. İzleyiciler bölümün ardından Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşananlar...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 23:16 Güncelleme 08 Kasım 2019, 23:39
Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekip çeteleri teker teker çökertiyor!

İÇİNDEKİLER

Cuma akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar'ın son bölümünde yaşananlar izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Bu akşam 530. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde Ezgi, Nadir'i koruma altına alıyor. Hakan ve Ali ise Kolsuz Namık'ı torunu ile birlikte evlerine bırakıyor. Peki, Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kolsuz Namık'ın torunu Latife'yi, Engin kurtarıp bağ evinden çıkarlar. Latife yer altı karakolunda dedesi kolsuz Namık'a kavuşur. Namık, Serpil ve Vladimir'i sıkıştırmaları konusunda ekibi uyarır. Ekip, Vladimir'i yakalayıp yer altı karakolunda sorguya alırlar. Vladimir, Kurye kod adlı kişinin Nadir'in işini bitireceğini söyler.

NADİR KORUMA ALTINA ALINIYOR

Ezgi, Nadir'i koruma altına alır. Hakan ve Ali, Kolsuz Namık'ı torunu ile birlikte evlerine bırakırlar. Ancak Nadir'in eli boş durmamıştır. Namık'ın evine bomba düzeneği yerleştirilir. Ali ve Hakan'da büyük tehlike altındadır.

SELİN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Selin ve Bahar, Mesutların gizli iş çevirdiğini öğrenmiştir. Selin, bu durumdan dolayı Mesut'a kırılır.

EVDE BÜYÜK KRİZ!

Pınar ve Ali yeni gelecek olan bebekleri için hazırlıklara başlarlar. Eve artık sığmayacaklarını düşünüp acaba evden taşınsak fikrini düşünürler bir an için. Ayla konuştuklarına kulak misafiri olur ve çok bozulur bu duruma. Rıza'ya da söyler. Bu durum evde krize sebep olacaktır.