Afili Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem Ayşe'nin hamlesi karşısında şaşkına dönüyor!

İzleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Afili Aşk dizisinde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Ayşe kendi duygularının farkındadır ama Kerem’den emin olmak için ondan gelecek hamleyi bekliyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle beraber Afili Aşk 22. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 23:30 Güncelleme 06 Kasım 2019, 23:30
Afili Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem Ayşe’nin hamlesi karşısında şaşkına dönüyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk bu akşam 21. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından yakından takip edildi. Heyecan dolu bölümde Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliğini öğrenen Yelda hesap sorma vaktinin geldiğini düşünüyor. Şimdi izleyiciler Afili Aşk 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşe, Kerem'in beklenmedik hamlesi ve öpücüğü karşısında şaşkındır. Kerem'in ortaya attığı centilmenlik anlaşması yine Kerem eliyle bozulmuştur. Ayşe bunun anlamını sorgulamaya başlar.


AYŞE HAMLE BEKLİYOR

Ayşe kendi duygularının farkındadır ama Kerem'den emin olmak için ondan gelecek hamleyi bekler.

KEREM AŞKINI İTİRAF EDEBİLECEK Mİ?

Kerem içinse kara kutunun tekrar açılma vakti gelmiştir. Artık kara kutu sorularını cesaretle cevaplamak zorundadır.

YELDA SAHTE EVLİLİĞİ ÖĞRENİYOR

Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliğini öğrenen Yelda için ise hesap sorma vakti gelmiştir. Sessizliğini koruyan Yelda, ne yapacaktır? Yelda bu aşka engel olabilecek midir?