Heyecan sürüyor! La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi açıklandı mı?

La Casa De Papel üçüncü sezonu geçtiğimiz aylarda sona erdi. Üçüncü sezonun sona ermesiyle birlikte dizinin izleyicileri La Casa De Papel 4. sezonu için heyecan başladı. Yeni sezonla ilgili müjdeli haberi yönetmen Jesus Colmenar vermişti. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, La Casa De Papel yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Giriş Tarihi 05 Kasım 2019, 22:27 Güncelleme 05 Kasım 2019, 22:39
Heyecan sürüyor! La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

La Casa De Papel'de 4. sezonu heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip La Casa De Papel'in 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları üçüncü sezonun ardından özellikle yayın kuruculuş tarafından La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt verilmesi bekliyor.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa de Papel ile ilgili dizinin yönetmeni Jesus Colmenar'dan açıklama geldi. Colmenar yaptığı açıklamada, 4. sezonun olacağını söyledi. Dizinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmazken, yeni sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

La Casa De Papel 4. sezon karakterleri de henüz belli olmadı. Ancak ortaya atılan iddialara göre yeni sezonda İstanbul isminde bir karakter olabilir.

3. SEZONDA KİMLER VARDI?

La Casa De Papel'de 3. sezonunda Hovik Keuchkerian 'Bogota', Najwa Nimri 'Alicia', Fernando Cayo 'Tamayo' ve 'The Engineer' olarak yeni üyeler katıldı.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó 'Tokio', Álvaro Morte 'The Professor', Jaime Lorente 'Denver', Miguel Herrán 'Rio', Darko Peric 'Helsinki', Alba Flores 'Nairobi', Esther Acebo 'Estocolmo', Itziar Ituño 'Raquel Murillo', Enrique Arce 'Arturo' Kiti Mánver 'Mariví', Juan Fernández 'Coronel Prieto' & Mario de la Rosa 'Suarez' ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, 3. sezonda ekranlara döndü.