Çocuk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Asiye iyice köşeye sıkışıyor!

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Çocuk dizisinde bu hafta heyecan doruktaydı. Saat 20.00'de yayınlanan bölümde Hasan, annesiyle yaşadığı hesaplaşma sonucunda babasının adının Ali olduğunu ve Hasan daha doğmadan önce adamın öldüğünü öğreniyor. İzleyiciler bölümün ardından Çocuk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Giriş Tarihi 05 Kasım 2019, 22:52 Güncelleme 05 Kasım 2019, 22:52
Çocuk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Asiye iyice köşeye sıkışıyor!

İÇİNDEKİLER

Salı akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Çocuk dizisinin 8. bölümü bu akşam yayınlandı. Heyecanla takip edilen bölümde üç kardeşin yemeği tatsız bir sürprizle noktalanırken, Hasan da yeni kavuştuğu kardeşlerinin aslında gerçek yüzlerini görüyor. Son bölümün ardından izleyiciler şimdi Çocuk 9. bölüm fragmanını bekliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇOCUK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hasan, annesiyle yaşadığı hesaplaşma sonucunda babasının adının Ali olduğunu ve Hasan daha doğmadan önce adamın öldüğünü öğrenir. Bir kez daha yıkılmıştır. Ölü bir baba ve onu istemeyen bir annenin oğludur Hasan… O bu duyguyu hazmetmeye çalışırken.

ALİ KEMAL BELAYA BULAŞTIĞINI DÜŞÜYOR

Ali Kemal, annesi ve kardeşinin kendisinden habersiz bir belaya bulaştığından şüphelenmektedir. Hasan ve Murat Yavuz'un cinayeti üzerine konuşurlar… Hasan, Murat'ı suçlamayacağını söylerken Kadir ve Ferhat arkadaşlarının yokluğundan huzursuz olmaya başlamışlardır bile… Hasan, kardeşi Murat ve can dostları arasında kalmıştır. Bunu nasıl izah edeceğini düşünürken Kadir'ler Yavuz'un telefonun en son nerede göründüğünü öğrenir…

AKÇA GERÇEKLERİ ANLATACAK MI?

Akça, Hasan'a Efe'yi anlatacakken Ali Kemal ondan zaman ister. Sonuçta Hasan abisidir ve bu gerçek ortaya çıkmadan önce kardeş olmayı öğrenmeleri gerekmektedir. Ali Kemal istediği zamanı kazanırken bir taraftan da Efe'yi kaybetmemek için önlemler almaya çalışır. Hasan, Ali Kemal'in yemek teklifini kabul eder. Kardeşleriyle bir araya geleceği için heyecanlıdır.

AKÇA'NIN DÜNYASI ALT ÜST OLUYOR

Üç kardeşin yemeği tatsız bir sürprizle noktalanırken, Hasan da yeni kavuştuğu kardeşlerinin aslında gerçek yüzlerini görecektir… Hasan'ın kardeş özlemi hapiste biterken, Akça'nın dünyası da alt üst olur.