Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Altan'ın yeni hamlesi şaşırtacak

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta salı günü yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Hızır'ın yaptığı planla Altan zor duruma düşecekken yeni bir ismin ortaya çıkmasıyla dengeler değişmeye başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşanan gelişmeler...

Giriş Tarihi 27 Ekim 2019, 18:44 Güncelleme 27 Ekim 2019, 22:12
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Altan’ın yeni hamlesi şaşırtacak

İÇİNDEKİLER

Ekranlarda izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bölümde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitlerken Altan'ın Hızır'a yapacağı yeni hamle merak konusu oldu. İzleyiciler şu sıralar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, her adımından haberdar olmak istediği Altan'ı takipte kalabilmek için Murat'ı köşeye sıkıştırır. Canına karşılık, Hızır'ın muhbirliğini yapmaya ikna olan Murat, Altan'ın hazırladığı tuzağı Çakırbeylilerle paylaşsa da kaderinden kaçamaz.

ALTAN'IN CEVABI NE OLACAK?

Kurulan oyunu anında fark eden Altan'ın vereceği karşılık ise Hızır'ın çok sevdiği bir dostu üzerinden olacaktır.

BEHZAT ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR

Ağabeyinin ölüm emrini verenlerden intikamını almak isteyen Behzat, yanına Boran'ı da alarak Meftunların yolunu tutmuştur. Hızır'ın onayını almadan Feyyaz'ı öldürmek için yola çıkan ikilinin onun yerine oğlu Dinçer'i vurması ise masayı karıştırır.

BEHZAT VE BORAN ÖLECEK Mİ?

Başlarına buyruk hareket ettikleri bu eylemi yaparken yeterince önlem almamaları da kolayca açığa çıkmalarına neden olacaktır.

FEYYAZ PLANINI YAPIYOR

Masanın dokunulmazlık kuralını hiçe sayanların infazını isteme hakkına sahip olduğunu bilen Feyyaz ise bu hakkını sonuna kadar kullanacaktır.