Çukur 73. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Yamaç'ın dönmesi dengeleri alt üst ediyor!

Show TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Çukur dizisinde yer yerinden oynadı. Yeni bölümde Yamaç'ın geri dönmesiyle birlikte ortalık iyice karışmaya başladı. Heyecan dolu bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2019, 23:50 Güncelleme 21 Ekim 2019, 23:50
Çukur 73. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Yamaç’ın dönmesi dengeleri alt üst ediyor!

İÇİNDEKİLER

İzleyicilerin her hafta pazartesi günü büyük bir ilgiyle takip ettiği Çukur dizisinde bu hafta ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Azer'in yapacağı hamleler merak konusu olurken Yamaç'ın geri dönmesiyle birlikte dengeler alt üst oldu. Bölümün son bulmasıyla birlikte Çukur 73. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın Çukur'a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek.

CUMALİ İNTİKAM ALIYOR

Cumali'nin Çizgili Kenan'dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak.

YAMAÇ'IN OYUNU

Bu planını gerçekleştirmek için Şenol'dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar.

HAPİSHANEDE DENGELER ALT ÜST OLUYOR

Vartolu'nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç'ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç'a şoke edici bir teklifle gelecek.