Çukur'da Yamaç ve Şenol'dan müthiş oyun! Çukur 72. yeni bölüm fragmanı: Ortalık fena karışıyor

Çukur 72. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yamaç'ın geri dönmesiyle Çukur'da büyük sevinç yaşanıyor. Yamaç'ın Şenol ile bir araya gelmesi izleyicide büyük heyecan yarattı. Yamaç ve Şenol'un müthiş oyunu dikkat çekiyor. Öte yandan Azer Yamaç'a şoke edici bir teklifle gelecek. Peki, Çukur'un yeni bölümünde neler olacak? İşte Çukur 72. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 19 Ekim 2019, 13:08 Güncelleme 19 Ekim 2019, 13:08
Çukur’da Yamaç ve Şenol’dan müthiş oyun! Çukur 72. yeni bölüm fragmanı: Ortalık fena karışıyor

İÇİNDEKİLER

Çukur 72. yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Show TV'de ekranlara gelen dizinin bu bölümünde ortalık fena karışacak. Yamaç'ın Çukur'a dönüşü ile Akın'ın nasıl hamle yapacağı merakla beklenirken, Koçovalıların yeni düşmanı ortaya çıkıyor. Yamaç ile Şenol'un fragmandaki beraber görüntüleri Çukur hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Çukur'un yeni bölümünde neler olacak? İşte Çukur 72. yeni bölüm fragmanı...

ÇUKUR'UN 72. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur'un 72. bölümünde; Yamaç'ın Çukur'a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali'nin Çizgili Kenan'dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak. Bu planını gerçekleştirmek için Şenol'dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar.

Vartolu'nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç'ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç'a şoke edici bir teklifle gelecek.

Çukur'un 72. bölüm fragmanları için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

Çukur 72. bölüm 2. fragmanı:

Çukur 72. bölüm 1. fragmanı:

ÇUKUR 71. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ı kurtaran gizemli biri onu alıp Cumali'nin evine bırakıyor. Saklandığı eve döner dönmez kapıda Yamaç'ı yaralı bir halde gören Cumali ise ne yapacağını şaşırıyor. Yamaç'ın durumu kötüleşmeye başlayınca Cumali kardeşini kucaklayıp onu Baytar'ın yanına götürüyor. Hemen işlemlere başlayan Baytar, Yamaç'a pansuman yapıyor.

Yamaç'ı öldürdüklerini düşünen Timsah ve Azer, Efsun'u toplantıya çağırıyor. Yamaç'ın ölüm haberini alan Efsun şaşırıp geçmişteki konuşmalarını hatırlıyor. Yamaç geçmişte yaşananları anlatan Yamaç, Efsun'un yüzüne gerçekleri vuruyor. Kafası iyice karışmaya başlayan Efsun toplantıdan çıktıktan sonra kendini kötü hissediyor. Onun bu halleri ise Azer'in dikkatini çekiyor.

Hapishanenin açık alanında sazı eline alan Selim türkü söylemeye başlıyor. Türküyü bitirip sazı yerine koyan Selim ve diğerleri saldırıya uğruyor. Selim'i sıkıca tutup Metin ve Celasun'un dayak yemesini izleten diğer mahkumlar gardiyanların gelmesi ile diğer hedeflerine geçiyorlar. Kemal, Emmi ve Meke'yi içerde kıstıran mahkumlar hemen saldırıya geçiyor.

Arkadaşı ile olan biteni özet geçen Akın her şey kendi kontrolünde zannederken gelen avukatın söyledikleri yüzünden morali bozuluyor. Hapishanedeki son durumu anlatan avukat asıl haberi sonradan veriyor. Balistik raporunun geldiğini söyleyen avukat Akın'a artık onları orada tutamayacağını söylüyor. Akın ise hapistekilerin oradan sağlam çıkamayacağını ima edip avukattan Cumali için dikkat kesilmesini istiyor. Ayşe sayesinde Cumali'nin bilgisi hiç beklemediği bir yerden geliyor.

Pansumandan sonra kendine gelen Yamaç karşısında Cumali'yi görünce şaşırıyor. Bildiği her şeyi anlatacağını söyleyen Cumali kardeşine çorbayı içirdikten sonra olan biteni hikaye şeklinde anlatıyor. Kendine gelir gelmez abisiyle didişmeye başlayan Yamaç, Cumali'nin yoğun sevgisi ile karşılaşıyor.

Hala komutanın elinden bir türlü kurtulamayan Aliço'nun odada beklerken komutanını ve ekip arkadaşlarını gözlerinin önünde kaybettiği o güne dönüyor. Telsizle komutanına haber vermekte zorlanan Aliço bombanın patlaması ile kendini kaybediyor.

Cumali uyanıp kendine gelip Yamaç'ı eve çıkartıp en son neler yaşandığını soruyor. Kaza anını anlatmaya başlayan Yamaç kendini kimin kurtardığını bilmediğini söyleyip hapistekilerin durumunu soruyor. Yamaç'ın Çukur'a dönmediğini öğrenen Cumali sinirlenmeye başlıyor. Kaybedilen herkesi tek tek saymaya başlayan Cumali, Yamaç'ı Çukur'a dönmeye zorlayınca aralarında kavga çıkıyor.

Atölyeye çıkarılmayıp koğuşta bırakılan Vartolu içeri giren adamları görünce hemen planını kuruyor. Gelenleri aşırı sakin karşılayan Vartolu adamları tek tek indirip kendini helaya kapatıyor. Lavabonun altındaki şişi alıp saldırıyı püskürten Vartolu en son hamlesini yapıp kendini saldırtan adama selam söyletiyor.

Cumali'nin yanından çıkan Yamaç'ın ilk durağı hapishane oluyor. Selim'in Çukur'la ilgili sorunu es geçip herkese hal hatır soran Yamaç, Selim'le yalnız konuşmak istediğini söylüyor. Herkes odadan tek tek çıkarken Yamaç'ın yanına gelip Yücel'in durumunu soran Celasun ölmediğini öğrenince çıkar çıkmaz yanına gitmek istediğini söylüyor. Selim'in karşısına oturan Yamaç gelen soru karşısında kala kalıyor. Soru sonrası o anı hatırlayan Yamaç konuyu geçiştirip saldırıları soruyor.

Vartolu koğuşta volta atarken gardiyanlar gelip ziyaretçisi olduğunu söylüyor ama Salih Koçovalı diye seslendikleri için oralı olmuyor. Vartolu ziyaretçi istemediğini söylese de Yamaç'ın ismini duyunca hemen hazırlanıyor. Uzun zaman sonra karşılaşan iki kardeş kısa bir eğlenceden sonra ciddi konulara dönüyor. Yamaç'ın sorusu üzerine geçmişini anlatan Vartolu, Çukur'a ilk geldiği günü anlatıyor.

Yeniden Çukur sokaklarına dönen Yamaç'ı hiç beklemediği bir sürpriz karşılıyor. Çukur'a Yamaç'tan hemen sonra gelen Nehir yanına gelip onu karar vermeden önce ne yaptığını göstermek için parka davet ediyor. Birlikte parka gelen ikili bir anda dans etmeye başlayınca insanlar etraflarına toplanıyor. Her müzik türünde dans eden Yamaç ve Nehir kendini en son Erik Dalı'na vuruyor.

Oğlunun fotoğrafını almak için saatin 11 olmasını bekleyen Vartolu eline şişi alıp atölyeye doğru yola çıkıyor. Atölyeye girer girmez etrafın da bir sürü adam gören Vartolu durumu sakince kavrayıp hemen planını yapıyor. Asit dolu seramiklerle adamları bir bir indiren Vartolu en sona düşmanını bırakıyor. Oğlunun fotoğrafını adamdan alan Vartolu ceza olarak kafasını kile basıyor ama bir anda etrafı sarılıyor. Onu kurtarmaya gelen Emre ise şişleniyor.

Yamaç telefonundan fotoğraflara bakıp eski günleri özlerken Aliço'dan gelen sesli mesaj ile şaşırıp kalıyor. Aliço'nun yaşadığını öğrenmesiyle aşırı mutlu olan Yamaç'ın sonraki durağı Çukur'da ki Pazar yeri oluyor. Her şey den habersiz pazara gelen Akın ise olan bitene şaşırıyor. Bir anda tüm mahalleli Karaca ile Yamaç'ın tezgahının başına toplanıp tezahürata başlıyor.