Diriliş Ertuğrul'un devamı Kuruluş Osman'dan fragman geldi! ATV Kuruluş Osman 1. sezon yayın tarihi açıklandı mı?

Kuruluş Osman için geri sayım başladı. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak atv ekranlarında seyirci karşısına çıkacak Kuruluş Osman'dan ilk tanıtım geldi. Kuruluş Osman'ın 1. sezon tanıtımı heyecan yarattı. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yayın tarihi açıklandı mı? İşte ATV Kuruluş Osman 1. sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 10:12 Güncelleme 10 Ekim 2019, 10:12
Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman’dan fragman geldi! ATV Kuruluş Osman 1. sezon yayın tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Popüler dizileri ekranlara getiren atv'de Kuruluş Osman rüzgarı esecek. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman'ın yayınlanan 1. sezon fragmanı dizinin hayranlarında heyecan yarattı. Gözler dizinin ne zaman başlayacağına çevrildi. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yayın tarihi açıklandı mı? İşte ATV Kuruluş Osman 1. sezon fragmanı...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman 1. sezonuyla Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 1. sezon fragmanı yayınlandı. 'Çok Yakında' başlığı altında yayınlanan fragman heyecan yarattı. Dizinin fragmanı şu sözlerle duyuruldu: "O; kutlu bir hilalin gölgesinde mazluma adalet, nice dert sahibine derman oldu. Cenk meydanında gazi, Oğuz kavlince devlet oldu. Lâ Galibe İllâllah…"

Detaylar için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON TANITIMI

İşte Kuruluş Osman'ın 1. sezon fragmanı;

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon için hummalı bir şekilde çalışıyor.

BURAK ÖZÇİVİT'İN YANINA SÜRPRİZ İSİM: ÖZGE TÖRER

Kuruluş Osman'ın başrolünü oynayacak Burak Özçivit'in partnerinin kimin olacağı merak konusu oldu. Daha önce Malhun Hatun'u Aslıhan Karalar'ın canlandıracağı konuşulmuştu. Dizide Malhun Hatun karakterine hayat verecek kadın başrol oyuncusu için birçok isim düşünülmüş ancak kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi ise Özge Törer'in ismi konuşuluyor. Ancak, Özge Törer'in Burak Özçivit'in partneri olup olmayacağı henüz belli değil. Resmi açıklama geldiğinde Malhun Hatun'u kimin canlandıracağı netlik kazanacak.

ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Özge Törer 20'li yaşların başında olan yetenekli bir üniversite öğrencisidir. 2017 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanan Özge Törer şuanda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda yüzmeyi ve ata binmeyi çok sevmektedir.