Kuzgun 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dila'nın öğreneceği gerçek nefesleri kesecek!

Star TV ekranlarında çarşamba günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Kuzgun'un son bölümünde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Güneş’i, Kuzgun’la bir arada gören Ferman öfkeden deliye dönüyor. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler şimdi Kuzgun 21. bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 09 Ekim 2019, 23:34 Güncelleme 09 Ekim 2019, 23:34
Kuzgun 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dila’nın öğreneceği gerçek nefesleri kesecek!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuzgun yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İzleyicilerin heyecanla takip ettiği bölümde yaşananlar dikkat çekti. Yeni bölümde Kartal'ı kendi tarafına çekmesinin karşılığı olarak Kuzgun'un Güneş'le birlikte olduğunu düşünen Ferman, Kuzgun'a karşı hamleler yapmaya başlıyor. Peki, Kuzgun 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneş'i, Kuzgun'la bir arada gören Ferman öfkeden deliye döner. Dila onu zapt etmeye çalışırken kalbinin derinliklerine gömdüğü Kuzgun'a dair duygularıyla da savaşmak zorunda kalır.

KARTAL'DAN KUZGUN'A HAMLE

Kartal'ı kendi tarafına çekmesinin karşılığı olarak Kuzgun'un Güneş'le birlikte olduğunu düşünen Ferman, Kuzgun'a karşı hamleler yapmaya başlayacak.

KUZGUN VE CİHAN MEKANI BASANLARIN PEŞİNDE

Kuzgun ve Cihan, Ferman'ın verdiği önemli bir açık üzerine Kuzgun'un mekanını basanların peşine düşecek. Neşe'nin anlattıkları karşısında yaşadığı sarsıntıyı atlamayan Meryem, beklenmedik bir anda kendini Ferman'la karşı karşıya bulacak.

FIRAT'IN SAKLADIĞI BÜYÜK SIR NE?

Şermin, Seda ile ilgili öğrendiği gerçeği Ferman'a ulaşmak için bir koz olarak kullanmaktan sakınmayacak. Fırat'ın sakladığı büyük sırrın ekranlara geleceği bölümde Kuzgun, Dila'nın Ferman'ın gerçek yüzünü görebilmesi için elinden geleni yapacak. Dila ve Ferman'ın geçmişi sık sık hatırladığı anlarda Ferman'ın Dila'ya verdiği söz merakla beklenirken, bölüm finalinde Dila'nın öğreneceği şoke edici gerçek ise nefesleri kesecek.