Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni için geri sayım devam ederken Kuruluş Osman 1. sezonun yayın tarihi için ATV tarafından yapılacak açıklama izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Gözler şimdi ATV tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Kuruluş Osman 1. sezon tanıtımı yayınlandı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2019, 19:25 Güncelleme 09 Ekim 2019, 22:42
Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kuruluş Osman dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kuruluş Osman 1. sezon yayın tarihi için ATV tarafından yapılacak açıklama büyük bir heyecanla bekleniyor. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin hayatını anlatacak olan Kuruluş Osman dizisinin fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak edilenler...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yayınlanan fragmanda "Çok yakında" ifadelerine yer verildi. Kuruluş Osman dizisinin yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içerisinde yer alacak. İşte Kurtuluş Osman yeni sezon tanıtımı...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman 1. sezon 1. bölüm fragmanı bu akşam saat 21.30'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.