EDHO 143. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çakırbeyliler'in yeni planı ortalığı karıştıracak!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Hızır ve Altan'ın karşı karşıya gelmesi ve Ünal'ın öldüğünü öğrenmesi ortalığı iyice karıştırdı. İzleyiciler bölümün ardından şimdi heyecanla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2019, 23:46 Güncelleme 08 Ekim 2019, 23:46
EDHO 143. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çakırbeyliler’in yeni planı ortalığı karıştıracak!

İÇİNDEKİLER

İzleyicilerin salı akşamları büyük bir merakla takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu yepyeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkına varıyor. Heyecan dolu bölümün hemen ardından izleyiciler EDHO 143. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır.

BEHRAM NE YAPACAK?

Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkileyecektir.

HAŞMET GERÇEĞİ ANLATIYOR

Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamaz.

BÜLENT MEFTUN'A CEZA

Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesilecektir. Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlenir.

ÜNAL KAPLAN ÖLÜYOR

Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya gelir. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtlayacaktır.