Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölüm fragmanı:Sizin yerinizde olsam Ünal'ı gömerken kendimi de o mezarlığa gömerim

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölüm Salı günü Atv ekranlarında yine zirvenin sahibi olmaya hazırlanıyor! Çakırbeyliler ve Façalılar Meftunların sonunu getirmek için tetikte! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrenen Hızır Çakırbeyli, Altan'la karşı karşıya geliyor! İşte Atv'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. yeni bölüm fragmanı ve EDHO yeni bölümde yaşanacaklar!

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 10:30 Güncelleme 07 Ekim 2019, 11:03
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölüm fragmanı:Sizin yerinizde olsam Ünal’ı gömerken kendimi de o mezarlığa gömerim

İÇİNDEKİLER

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkileyecektir.

Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamaz. Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesilecektir. Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlenir.

Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya gelir. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtlayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 141. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meftun Ailesi'nin başına geçen Feyyaz'ın, yakın zamanda başına bela olabileceğini anlayan Hızır, vakit kaybetmeden harekete geçer. Hızır Ali'ye gizli bir ekip kurmasını söyleyerek verdiği önemli görevle, düşmanından bir adım önde olmayı amaçlamaktadır.

SEVDA'YA NE OLACAK?

Meftunlardan gelecek tehlikelere karşı kuşandığı silahların, Sevda'ya zarar verip vermeyeceği de herkes tarafından merak konusu olacaktır.

MELİKE'DEN HAİN PLAN

Feyyaz'ın en büyük dayanağı olan Melike, Çakırbeylilerle akraba olmamak adına elinden geleni ardına koymaz ve bu konuda gözünü ne kadar karartabileceğini kanıtlar. Yeğeni Sevda'ya, Çakırbeylilerin gelini olmanın bedelini göstermek için, ucu Façalılara da dokunacak bir plan hazırlar.

BEHRAM SİLAH SATIŞINA ENGEL OLUYOR

Bunca bela arasında, üretilen yeni silahın ticaretini yapmaya çalışan Hızır'ın karşısına büyük bir engel çıkar. Ağabeyinin ölüm emrini vererek edindiği düşmanı Behram, arkasındaki güçler sayesinde silahın satışına mani olacaktır.

HIZIR OLANLARIN FARKINA VARIYOR

Etrafını kendi adamlarıyla donatmayı hedeflediği masanın, reisi olmaya göz diken Feyyaz ise bu düşmanlıktan nemalanma fırsatını kaçırmaz. Behram gibi bir düşmanın masadaki yerini kimse kabul etmeyecek olsa da, Hızır, şeytanla karşı karşıya gelebilmek için, onunla aynı yolda yürümesi gerektiğinin farkındadır.