Çocuk 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ortaya çıkan gerçek taşları yerinden oynatıyor

Pazartesi akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Çocuk dizisinin son bölümünde yaşananlar izleyicilerin dikkatini çekti. Yeni bölümde Asiye'nin yıllardır bastırdığı Hasan'ın hakkı olan annelik duyguları artık önüne geçilemez bir hal alıyor. Bölümün son bulmasıyla izleyiciler Çocuk 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizide bu hafta yaşananlar...

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 22:53 Güncelleme 07 Ekim 2019, 23:02
Çocuk 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ortaya çıkan gerçek taşları yerinden oynatıyor

İÇİNDEKİLER

Star TV'de ilgiyle takip edilen dizisi Çocuk bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Ortalığın karıştığı yeni bölümde gördükleri resim ikisini de allak bullak ederken Şule sadece Efe'yi değil onunla birlikte Ali Kemal'i de Akça'ya kaptıracağını anlıyor. İzleyiciler bölümün ardından Çocuk 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇOCUK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asiye'nin yıllardır bastırdığı Hasan'ın hakkı olan annelik duyguları artık önüne geçilemez bir hal alır. Asiye'nin Hasan'ın etrafında oluşu ve özverisi, Ali Kemal'i işkillendirirken Emine'den gelen haberle bir anda allak bullak olur.

HER ŞEYİ ANLATMAYA KARAR VERDİLER

Şule, Akça'yı Hasan'ın elinden kurtarmış çiftlik evine saklamıştır. Emine, Akça'nın Efe'yi alıp gitmesine engel olurken açılan yağlı kapıyı da kapatmamıştır. Asiye ve Şule birbirlerine olan öfkeleriyle gözlerini karartıp Ali Kemal'e her şeyi anlatmaya karar verirler.

ŞULE GERÇEKLERİN FARKINA VARIYOR

Gördükleri resim ikisini de allak bullak ederken Şule sadece Efe'yi değil onunla birlikte Ali Kemal'i de Akça'ya kaptıracağını anlar. Kocası için Efe'ye anne olacaktır. Şule, Ali Kemal, Efe yeniden köşktedir. Ancak her şey yoluna girmişken, Efe'nin duyduklarıyla sarsılıp Akça'ya kaçması yine dengeleri alt üst eder.

TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Asiye, Hasan'dan yardım isteyerek Akça'nın peşine düşer. Ali Kemal olan bitenden habersiz Akça'ya olan hislerinin yanlış olduğunu düşünerek ailesine, eşine olan ilgisini arttırırken Hasan'ın Efe'yle ilgili öğrendiği gerçek bütün taşları yerinden oynatacaktır.