Bir Zamanlar Çukurova 37. bölümde beklenen buluşma gerçekleşti: Her şeyi biliyorum Züleyha!

Bir Zamanlar Çukurova Atv ekranlarında fırtınalar estirdi. Aşkı için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Züleyha 37. bölümde nihayet geçekleri konuştu. Ancak büyük buluşmanın yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova, Demir'in gelmesiyle kritik bir şekilde son buldu. İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar!

Giriş Tarihi 27 Eylül 2019, 12:32 Güncelleme 27 Eylül 2019, 12:47
Bir Zamanlar Çukurova 37. bölümde beklenen buluşma gerçekleşti: Her şeyi biliyorum Züleyha!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'da beklenen buluşma nihayet gerçekleşti. Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', tüm dengelerin değiştiği 2'nci sezonunda heyecan dolu yeni bir bölümle ekrandaydı. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan efsane dizi Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm son sahneyle yürekleri ağıza getirdi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Hünkar'ın yalanları ve tehditleri ile değişen kader kartları bu hafta yeniden dağıldı! Züleyha'nın, onu ölümden kurtarmak için kendi hayatından vazgeçerek Demir ile evlendiğini öğrenen Yılmaz, binbir güçlük atlattıktan sonra Züleyha ile buluşmayı başardı! Yılmaz, her şeyi öğrendiğini söyler ve Züleyha yaşadıklarını anlatmaya uğraşırken, büyük kavuşma heyecanları maalesef yarım kaldı! Gecenin bir yarısı ıssız bir yerde buluşan Yılmaz ve Züleyha, bir araba sesiyle irkildiler ve ansızın Demir karşılarına dikildi. Yeni sezonun ikinci bölümü, nefes kesen olayların ardından bu kritik anda bitti!

37'NCİ BÖLÜMDE HEYECAN DORUKTAYDI!

Fekeli'nin ölüm döşeğindeki anları ile başlayan yeni bölüm, ameliyathaneden gelen iyi haberle yüreklere su serpti. Aynı anda Yılmaz, Fekeli'yi vurmaktan; Demir ise Cengaver'i vurmak suçundan girdikleri hapishanede aynı koğuşa düştü. Görülen ilk duruşmada Yılmaz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılınca, Züleyha ile buluşmak için her yolu denedi!

Her perşembe milyonları ekrana kilitleyen 'Bir Zamanlar Çukurova' aşk üçgenindeki kritik buluşma ile bu hafta çok heyecanlı bir final yaptı.