Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu başlıyor! İşte yeni oyuncular ve fragman...

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de izleyicilere yeniden merhaba diyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni katılan oyuncular dizinin gidişatına büyük etki edecek. Dizinin yeni sezonunun en büyük sürprizi ise Hızır Çakırbeyli'nin kalbini yeniden açması.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 12:04 Güncelleme 21 Eylül 2019, 12:11
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu başlıyor! İşte yeni oyuncular ve fragman...

İÇİNDEKİLER

HIZIR UZUN BİR ARADAN SONRA KALBİNİ AÇTI!

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezona bomba gibi giriyor.

Yeni sezonda da ailenin gücü, planlanan entrikalar ve elbette ki aksiyon hiç eksik olmayacak. Esas sürpriz ise uzun zaman sonra Hızır Çakırbeyli'nin kalbini bir güzele kaptırması olacak.

ÜÇ BÜYÜK TRANSFER

Dizi beşinci sezon kadrosuna üç büyük oyuncu transfer etti. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Selda Alkor'un yanı sıra, güzel oyuncu Naz Elmas ve başarılı oyuncu Burak Sergen dizi kadrosuna katıldı.

Yeni sezona sürpriz karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine adından söz ettirecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON İLK FRAGMANI