Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? 2019 Kim Milyoner Olmak İster kim sunacak?

Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan başlıyor. Atv'nin fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yeni sunucusuyla sezona damga vuracak yarışma programı yakında atv'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? 2019 Kim Milyoner Olmak İster kim sunacak?

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 13:03 Güncelleme 20 Eylül 2019, 13:03
Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? 2019 Kim Milyoner Olmak İster kim sunacak?

İÇİNDEKİLER

Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? Fenomen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Sürpriz sunucunun sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Arda Ayten, soruyu yeni sezonun ilk bölümünde görecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? 2019 Kim Milyoner Olmak İster kim sunacak? İşte detaylar...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ SUNUCUSU KİM OLACAK?

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezon fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. Evli bir erkek sunucunun programa hazırlandığı anların gösterildiği fragmanda yeni sunucunun kim olacağı merak ediliyor. Sosyal medyada yeni sunucunun Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia ediliyor. Yarışmanın ikinci yeni sezon tanıtımı yayınlandığında sürpriz sunucunun kim olacağına dair soruların yanıt bulması bekleniyor.

İşte yeni sezon fragmanı;

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU BELLİ OLDU MU?

Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in 1 milyonluk sorusu heyecanla bekleniyor. Ancak, 29 Haziran'da yayınlanan bölümde süre yetmeyince 1 milyonluk soru bir sonraki bölüme kalmıştı. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster sezon finaline gittiği için 1 milyonluk soru yeni sezonun ilk bölümünde seyirci karşısına çıkacak.

Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

ARDA AYTEN A HABER'E KONUŞTU

Ekranların en fazla izlenen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de müthiş bir bölüm geride kalmıştı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster'in 29 Haziran Cumartesi günü yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. Bölümün son yarışmacısı Arda Ayten 1 milyonluk soruya ulaşmış, süre yetmeyince 1 milyonluk soru bir sonraki bölümde açılacaktı. Arda Ayten isimli yarışmacı 11 soruya da doğru yanıt vererek 1 milyonluk soruyu görmeye hak kazandı. İzleyenleri kendine hayran bırakarak büyük bir başarı elde eden ve uzun bir aradan sonra büyük ödül 1 Milyon TL'lik soruya ulaşan genç o anlar ve yaşadıklarını A Haber'e anlattı.

ARDA AYTEN KİMDİR?

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.

Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti.

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı.

Arda Ayten, kendisine Murat Yıldırım'ın yönelttiği bütün soruyu doğru biçimde yanıt verip uzun bir zamanın ardından bir ilki yaşatarak 1 milyon değerindeki soruya kadar ulaştı. Ancak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının süresinin bitmesinden dolayı Arda Ayten 1 milyonluk son soruyu yeni sezonda görecek.