Hercai yeni sezon oyuncuları kimler? Hercai dizisi nerede çekiliyor? İşte yeni sezon kadrosu...

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkıyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler Hercai yeni sezon oyuncuları kimler sorusuna yanıt arıyor. Aynı zamanda Hercai dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. İşte Hercai yeni sezon kadrosu...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 18:15 Güncelleme 20 Eylül 2019, 18:15
Hercai yeni sezon oyuncuları kimler? Hercai dizisi nerede çekiliyor? İşte yeni sezon kadrosu...

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca izleyici tarafından merakla takip edilen Hercai dizisi 2. sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni sezonda izleyicilerin merakla araştırdığı sorular arasında Hercai yeni sezon oyuncuları kimler sorusu yer alıyor. Peki, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Hercai dizisi nerede çekiliyor? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

HERCAİ YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Hercai'nin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor.

HERCAİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hercai, Mardin'in Midyat ilçesinde çekiliyor. Hercai dizisi sadece senaryosu ve oyuncuları ile değil Midyat'ın tarihi ve kültürel dokusu ile izleyiciyi büyülemeye geliyor. Özellikle Aslanbey ve Şadoğlu ailelerinin ikamet ettikleri büyük konaklar izleyicinin en çok dikkatini çekeceği yapılar arasında yer alıyor.

HERCAİ KONUSU

Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir.

İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek.

HERCAİ OYUNCULARI KİMLER?

Miran ASLANBEY (AKIN AKINÖZÜ)

'Aslanbey Ailesi'nin soyunu devam ettirecek tek kişi. 'Miran Aslanbey', babaannesi 'Azize Aslanbey' tarafından intikam masallarıyla büyütülmüş, soğuk, mesafeli ama aynı zamanda güçlü ve zeki bir adam.

Reyyan ŞADOĞLU (EBRU ŞAHİN)

'Hazar' ve 'Zehra Şadoğlu'nun büyük kızı. Reyyan; masum, saf ve temiz bir genç kız. Ailesine ve etrafına sevgiyle bağlı. Ancak annesinden, babasından ve kardeşinden gördüğü sevgiyi, dedesi 'Nasuh Şadoğlu'ndan görememektedir.

Nasuh ŞADOĞLU (MACİT SONKAN)

Ailenin en büyüğü ve vazgeçilmez lideri. Onun sözü bir emirdir. Karar verdikleri, söyledikleri hiçbir zaman ölçülmez, tartışılmaz, asla karşı çıkılmaz.

Azize ASLANBEY (AYDA AKSEL)
'Aslanbeyler'in en büyüğü. Çok acılar görmüş geçirmiş, kocasını, üç oğlunu, iki gelinini gömmüş, kalbi nefretle katılaşmış, acımasız bir kadın. 'Azize Şadoğlu', tam 27 yıl önce bir intikam yemini etmiş.

Hazar ŞADOĞLU (SERHAT TUTUMLUER)

'Şadoğlu Ailesi'nin en büyük erkek evladı, babası 'Nasuh'un sağ kolu. Hazar Şadoğlu'nun hükmü babasından sonra gelir ve herkesi bağlar. Dürüst, çalışkan, metanetli, sevilen, sayılan, güven duyulan bir adam.

Sultan ASLANBEY (GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU)

'Aslanbey Ailesi'nin hayatta kalan tek gelini, 'Gönül'ün annesi. 'Sultan', yokluktan gelmiş ve bey konağına hanım olmuş bir kadın. En büyük hayali, Azize'nin ardından 'Aslanbey Ailesi'nin başına geçmektir.

Azat ŞADOĞLU (TANSU TAŞANLAR)

'Cihan' ve 'Handan'ın oğlu. 'Azat', 'Şadoğlu' soyunu sürdürecek tek kişidir. Hayatı boyunca kendisine söylenenleri yapmış, cesaretsiz davranmıştır. Ondan ne istenirse istensin hiç itiraz etmemiş, ailesine ve onların inandıklarına hiç karşı çıkmamıştır.

Gönül ASLANBEY (OYA UNUSTASI)

'Aslanbey Ailesi'nin iki kız torunundan biri, 'Sultan' ve 'Vahit'in tek çocuğu. Güzel ve öfkeli bir genç kız. Daima duygularıyla hareket eder. Tek hayali büyük bir aşktır, sevdiği gibi sevilmek ister.

Handan ŞADOĞLU (GÜLÇİN HATIHAN)

Bazı insanlar kendi tahtını yaptığı gibi bahtını da bırakmaz şansa...

Yaren ŞADOĞLU (İLAY ERKÖK)

'Cihan' ve 'Handan'ın kızı. 'Yaren Şadoğlu', sade güzelliği ve güler yüzüyle dikkat çekmektedir ancak bu tebessümler ve güzellik, kötücül bir ruhun maskesidir sadece. Aslında kötü ve kıskanç bir kalbi vardır 'Yaren'in. Özellikle de 'Reyyan'a karşı kıskançlık duymaktadır.

Gül ŞADOĞLU (EBRAR DEMİRBİLEK)

Babasının çiçeği, annesinin gülü, ablasının bir tanesi, Şadoğlu'nun prensesi...