Arka Sokaklar 524. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekibin başı Savcı Ceyda ile belaya giriyor

Bu akşam 523. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde gelin Sema’yı takıntı haline getirmiş olan Melih, nikah salonunun önünde olay çıkarıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Arka Sokaklar 524. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 23:23 Güncelleme 21 Eylül 2019, 00:51
Arka Sokaklar 524. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekibin başı Savcı Ceyda ile belaya giriyor

İÇİNDEKİLER

Kanal D'nin yıllardır büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Salih'in ağır yaralanmasından sonra Savcı Ceyda, Engin'i yanına çağırıyor ve detaylı sorular soruyor. Heyecan dolu son bölümün ardından izleyiciler Arka Sokaklar 524. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nikah dairesi önünde silahlı çatışma yaşanır. Gelin Sema'yı takıntı haline getirmiş olan Melih, nikah salonunun önünde olay çıkarır. Damat ve kızın babası yaşamını yitirir.

EKİP MELİH'İN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Melih, arkadaşı Ayhan'ın yanında saklanmıştır. Melih, Sema'yı öldürmek için tekrar gelecektir. Ekibimiz Sema'yı korumak için plan yapar. Salih'in ağır yaralanmasından sonra Savcı Ceyda, Engin'i yanına çağırır ve detaylı sorular sorar. Ceyda ekibimizi fazlasıyla zorlayacağa benziyordur.

Cemal dahil olduğu özel ekibimize ayak uydurmaya çalışmaktadır. Rıza Baba'ya layık olmak için canla başla mücadele eder. Mesut'un işlettiği "Gazi'nin Yeri"ni artık Seray işletecektir. Selin, bunu duyunca biraz bozulur; ama, belli etmemeye çalışır.

Marketçi İhsan öldürülmüştür. Mahalleli, göçmenlerden şüphelenmektedir. İhsan'ın yanında en son Amina isimli göçmen kız görülmüştür. Amina yanında Abdül isimli arkadaşıyla kaçarken görüntülenir. Herkes Amina'nın İhsan'ın paralarını çalıp kaçtığını düşünür. Mahalleli ayaklanmıştır. İşin aslı beklenmedik şekildedir.

Başkomiser Necdet ve yardımcısı Ezgi, Bahri'nin mekanında tertibat almıştır. Yasadışı bahis çetesi çökertilmeye çalışılır. Adamlar Necdet'in küçük kızı Ceren'i kaçırırlar. Ezgi de, Rıza Baba'nın ekibine katılır ve küçük kızı bulmaya çalışırlar. Ezgi'nin korkusuz tavrı Rıza Baba'nın dikkatini çeker.