Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı yayında mı? Aylin'in dönüşüyle gerçekler ortaya çıkacak mı?

Perşembe akşamı saat 20.00'de yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Benim Tatlı Yalanım'ın son bölümünde ortalık karıştı. Yeni bölümde Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra’yı oradan kaçırır gibi götürüyor. Son bölümün ardından izleyiciler Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 00:41 Güncelleme 20 Eylül 2019, 00:41
Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı yayında mı? Aylin’in dönüşüyle gerçekler ortaya çıkacak mı?

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde yaşanan olaylar dikkat çekerken Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyor. Peki, Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE YAŞANDI?

Kayra'nın Suna'ya "Anne!" demesi ortama bomba gibi düşer. Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra'yı oradan kaçırır gibi götürür. Babasına her şeyi anlatacağına dair yemin eder, tek istediği şey babasının onu dinlemesidir.

SUNA OLACAKLARI TAHMİN EDİYOR

Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyordur ve büyük bir kavgaya kendisini hazırlamıştır.

SUNA EVİ TERK EDİYOR

Şevket, Suna'nın kalbini tamamen paramparça edecek bir tepki verir. Suna, evi terk eder.

KAYRA AYLİN İLE YAN YANA GELİYOR

Annesinin üzgün halini gören Kayra, bunun boşanmayla ilgili olduğunu düşünür ve anne babasının ayrılmasını engellemek için bir plan yapmaya karar verir. Bu plan Kayra'yı hiç ummadığı biriyle, gerçek annesi Aylin'le yan yana getirecektir.