19 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova, Benim Tatlı Yalanım reyting sıralaması

19 Eylül Perşembe günü izleyici karşısına çıkan dizi ve programların reyting sonuçları merak edilmeye başlandı. Ekranları başında dizi ve programları yakından takip eden izleyiciler reyting sonuçlarına göre hangi dizinin hangi sırada yer aldığını araştırıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, 19 Eylül reyting sıralaması açıklandı mı?

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 01:15 Güncelleme 20 Eylül 2019, 18:05
19 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova, Benim Tatlı Yalanım reyting sıralaması

İÇİNDEKİLER

Program ve dizilerin yeni sezonlarının başlamasıyla birlikte izleyicilerin reyting sonuçları hakkında araştırmalarında artış yaşanıyor. 19 Eylül Perşembe günü Star TV'de Benim Tatlı Yalanım 14. bölümüyle, ATV'de Bir Zamanlar Çukurova 36. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, 19 Eylül Perşembe günü TOTAL, AB ve ABC1 reyting sıralamasına göre hangi dizi birinci oldu? İşte detaylar...

19 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar!

ZÜLEYHA, DEMİR'İN ÇOCUĞUNU ALDIRACAK MI?

Ne Züleyha'yı ne annesini evde bulamayan Demir, bir de annesinin Fekeli'nin evinde Yılmaz'ın düğününde olduğunu öğrenince çıldırır! Hünkar, Fekeli'yle konuşurken Demir'in geldiğini öğrenir ve düğünden kimseye bir şey söylemeden ayrılır. Anne – oğul birbirlerine ne kadar kızgın olsalar da önce Züleyha'yı bulmaya koşarlar. Hünkar, Şermin'in de evde olmamasından şüphelenir ve iki kadının izini sürer! Hünkar yanılmamıştır, Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür.