Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı nerede, kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı oyuncuları kimlerdir?

Türk sinemasının en çok sevilen filmleri arasında bulunan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Hababam Sınıfı film tarihimize adını altın harflerle yazdırmıştır. Peki, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı kaç yılında ve nerede çekildi? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kimlerdir? İşte filme dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 17:58 Güncelleme 17 Eylül 2019, 20:14
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı nerede, kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı oyuncuları kimlerdir?

İÇİNDEKİLER

Her izlediğimizde bizi güldüren ve her defasında izlerken bizi mutlu eden Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı bu akşam Show TV'de izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Efsane filmi ekranlarda gören izleyiciler ise Hababam Sınıfı hakkında detayları araştırıyor. Özellikle Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi sorusu merakla sorgulatılıyor. Peki, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı nerede çekildi?

HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI OYUNCULARI

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin oyuncu kadrosunda Münir Özkul, Kemal Sunal, Şener Şen, Tarık Akan, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Ergin Orbey, Feridun Şavlı gibi usta isimler yer alıyor.

HABABAM SINIFI KAÇ YILINDA VE NEREDE ÇEKİLDİ?

Ocak 1976 yılında gösterime giren Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi Adile Sultan Kasrı'nda çekilmiştir.

HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI FİLMİNİN KONUSU

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir.