Çukur dizisi izle! Çukur yeni 69.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ilk sahne Sneak Peek!

Çukur dizisi izle! Çukur yeni sezona bomba gibi bir bölümle merhaba dedi. Çukur'da önemli gelişmeler yaşandı ve izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3. sezonda fırtına gibi devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Durgun geçen ilk bölümün ardından dizinin hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur yeni sezon bölümünde Yamaç kriz geçiriyor ve hastaneye yatıyor. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni sezon ilk bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde... Mahallede gezintiye çıkan pazarda satış yapan Karaca'nın yanına uğruyor.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 09:03 Güncelleme 18 Eylül 2019, 09:03
Çukur dizisi izle! Çukur yeni 69.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ilk sahne Sneak Peek!

İÇİNDEKİLER

Çukur dizisi izle! Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur yeni sezon bölümünde Yamaç kriz geçiriyor ve hastaneye yatıyor. 3. sezonda fırtına gibi devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Durgun geçen ilk bölümün ardından dizinin hayranları yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni sezon ilk bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde... Çukur 3. sezonun 1. bölümünde (68. Bölüm); Koçovalı kardeşlere hapiste bile rahat yüzü göstermeyen Azer bu sefer kardeşlere bir saldırı düzenliyor. Her an bir durum olabileceği için tetikte olan kardeşler ise bu saldırıyı atlatsa da Salih sırtından bıçaklanıyor. Azer'in yaptıkları sonrası hesap sormaya giden Akın, Yücel'in kapısına dayanıyor.

haberin devamı

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

ÇUKUR FRAGMAN

ÇUKUR 68. BÖLÜM İZLE

Mahallede gezintiye çıkan pazarda satış yapan Karaca'nın yanına uğruyor. Öfkesi asla dinmeyen Karaca ise Akın'ın üstüne gidiyor. Karaca'nın lafları sonrası sinirlenen Akın mahallede olduğu için sakin kalmaya çalışsa da pek başarılı olamıyor. İkili arasında bunlar olurken ise Pazar alanına eli silahlı motorcular basıyor.

Hastaneden çıkma mutluluğuyla doktorun odasından çıkan Yamaç'ı odasında büyük bir sürpriz bekliyor. Odasında bir kadınla karşılaşan Yamaç görevliler gelince Nehir ile tanışmış oluyor. Oda krizi çözülmüş gibi gözükse de Nehir odaya geri dönüyor.

Azer'in yaptıkları sonrası hesap sormaya giden Akın, Yücel'in kapısına dayanıyor. Yücel'e verdiği sözü tutmasını isteyen Akın gerçeği görmeyi başlıyor. Akın'a Efsun ve Azer'in her dediğini yapmasını söyleyen Yücel eğer yapmazsa kendisine acımayacaklarını söylüyor.

Akın'ı buluşmaya çağıran Azer bir ortaklık teklifi sunuyor. Akın teklifi başta kabul etmiş gibi görünse de sonradan tavrını ortaya koyuyor. Çukur'un kendi mahallesi olduğunu söyleyen Akın orada yapılacak her işin kendi kuralları ile yapılacağını ekliyor.

Yücel, Timsah ve Azer ile yemek masasına oturan Efsun, Çukur üzerindeki planını açıklıyor. Efsun ve Azer'in planını dinleyip, istediklerini bu kadar kolay elde edemeyeceklerini söyleyen Yücel Çukur'a Karakuzuları ilk soktuğu zamanı anlatıyor. Yücel'i dinleyen Efsun ise mekanın kendisinde olduğunu diğerlerine ise içeride ne isterlerse yapabileceğini söylüyor.

Aldığı yoğun sakinleştiriciler sonrası kendini doktorun odasında bulan Cumali kelepçelerinin açılmasını istiyor. Git gide sinirlenmeye başlayan Cumali sedyeyi kırdıktan sonra gardiyanlara saldırıp tek tek yere seriyor ama yine sakinleştirici ile kendini yerde buluyor.

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

HAZAL SUBAŞI (NEHİR)

1996 da İzmir hayata gözlerini açan güzel oyuncu Hazal Subaşı şuanda 23 yaşındadır. İlk olarak Elidor Miss Turkey 2016 da finalist olması ile tanınmıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyan Hazal Subaşı'nın tek hedefi oyuncu olmaktı. İlk olarak Adını Sen Koy dizisi seçmelerine katılan Hazal Subaşı bu seçmeler ile hayatının değişeceğinin farkında değildir. Adını Sen Koy ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı Bir Umut Yeter dizisinde kadın başrol olarak yer almış ama dizi tutmamıştır. Hazal Subaşı son olarak Trt1'in Halka dizisi kadrosunda yer almış ama bir kez daha başarıyı yakalayamamıştır.

DAMLA SÖNMEZ (EFSUN)

1987 İstanbul doğumlu olan Damla Sönmez artık 32 yaşındadır. Çerkes güzeli bir oyuncu olan Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman bölümü mezunudur; ancak yeteneğinin kemanda değil oyunculukta olduğunu keşfeden Damla Sönmez Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. İlk olarak 2004 yılında daha 17 yaşında Camdan Pabuçlar dizisi ile ekrana çıkan Damla Sönmez 2008 yılında Emret Komutanım dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Damla Sönmez son dönemde Güllerin Savaşı dizisinde Gülru karakteri ile ismini sadece Türkiye'ye değil yedi cihana duyurmuştur; ancak 2018 ve 2019 da Aşk ve Gurur ve Masum Değiliz dizilerinde başrolde yer alsa da iki dizisi de tutmayınca hayal kırıklığı yaşamıştır.

ÇUKUR OYUNCU KADROSU

ARAS BULUT İYNEMLİ (YAMAÇ KOÇOVALI)

1990 yılında İstanbul'da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında "Maral" dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında "İçerde" dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, "Çukur" dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

ERCAN KESAL (İDRİS KOÇOVALI )

1959, Avanos (Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos'ta, lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu ve uzun yıllar boyunca tıp doktoru olarak çalıştı ve sağlık sektöründe yöneticilik yaptı. Nuri Bilge Ceylan'ın "Uzak" filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni, aynı yönetmenin "Üç Maymun" ve "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmlerinde senarist ve oyuncu, "Vavien", "Saç", "Küf", "Yozgat Blues", "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Hükümet Kadın (1-2)" ve "Ben O Değilim" gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller aldı. "Peri Gazozu" isimli kitabı İletişim Yayınlarından 2013 Temmuz ayında, ''Evvel Zaman'' isimli kitabı ise 2014 Mayıs ayında Ithaki Yayinları tarafından yayımlandı. İletişim Yayınları'ndan 2015 yılında "Nasipse Adayız" isimli kısa romanı yayınlandı. Sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal'la evli ve Poyraz'ın babasıdır. Halen ilk televizyon dizisi "Çukur"da İdris Koçovalı karakterini canlandırmaktadır.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL (VARTOLU)

1983 yılında Bursa'da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında "Güz Sancısı" filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de Şahin Giray Han'ı canlandıran Köstendil, halen "Çukur" dizisinde Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

NECİP MEMİLİ (CUMALİ KOÇOVALI)

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu halen Moda Sahnesi'nde tiyatro oyunlarına devam etmektedir. Dizi kariyerine 2006 yılında 'Yaprak Dökümü' ile başlayan oyuncu, 'Dila Hanım' dizisindeki Azer rolü ile dikkat çekmiştir. 'Hanımın Çiftliği', 'Yalan Dünya', 'Bedel', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' ve 'Dolunay' gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak oynadığı Ay Yapım imzalı 'Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni topladı. 'Halam Geldi', 'Sürgün İnek', 'Yok Artık' ve 'Kaçma Birader' gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu, 'Çukur' dizisinde Koçovalı Ailesi'nin en büyük kardeşi Cumali'ye hayat veriyor.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.