Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Azer'i canlandıran Cihangir Ceyhan kaç yaşında, nerelidir?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu bölümde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla Çukur Azer Kurtuluş kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Azer Kurtuluş'u canlandıran Cihangir Ceyhan kaç yaşında, nerelidir?

Giriş Tarihi 16 Eylül 2019, 21:43 Güncelleme 16 Eylül 2019, 21:43
Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Azer’i canlandıran Cihangir Ceyhan kaç yaşında, nerelidir?

İÇİNDEKİLER

Çukur'un yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Dizi yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Çukur'da Azer Kurtuluş karakterine Cihangir Ceyhan hayat veriyor. İzleyiciler ise şimdi heyecanla Azer'i canlandıran Cihangir Ceyhan kaç yaşında, nerelidir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Cihangir Ceyhan kaç yaşında, nerelidir?

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi alan Cihangir Ceyhan; ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini 4 sezon canlandırmıştır.

Çukur dizisine ise Azer karakteri ile dahil olmuştur. Genç oyuncu, 'Çukur'un yayınlanan yeni bölümlerine Azer karakterine hayat veriyor. Ceyhan'ın, başta Yamaç (Aras Bulut İynemli), Vartolu Salih (Erkan Kolçak Köstendil) ve Cumali (Necip Memili) olmak üzere Koçovalı erkekleriyle olan sahneleri şimdiden büyük merakla bekleniyor.