13 Eylül TV yayın akışı programı-TV'de bugün neler var?

Televizyon keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için yarışmalardan, dizilere ve programlara kadar 13 Eylül’de zengin bir TV yayın akışı bulunuyor. Ana haber bültenlerinden, dizi, film ve program yayınlarına kadar tüm kanalların güncel TV yayın akışı yazımızda. ATV, Kanal D, TRT1, NTV, Star TV gibi tüm kanalların 13 Eylül 2019 TV yayın akışı detaylarını kanal ve saat bilgileriyle yazımızda bulabilirsiniz. Reyting yarışlarının hayli kızgın olduğu dönemde, televizyon kanalları dizi, film ve programları ile izleyiciyi kendisine çekmeye çalışıyor. Bu durumda izleyiciye son derece renkli ve zengin televizyon programları sağlıyor.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2019, 10:15 Güncelleme 13 Eylül 2019, 10:15
13 Eylül TV yayın akışı programı-TV’de bugün neler var?

İÇİNDEKİLER

Türkiye' de yayın hayatını sürdüren ve en çok izlenen televizyon kanallarının 13 eylül 2019 Cuma günü için belirledikleri güncel TV yayın akışı programları ile Cuma gününüzü doyasıya geçirebilirsiniz. Televizyon kanallarının haftanın son resmi gününe özel olarak hazırladığı yayın akışları, son derece renkli bir televizyon dünyasının kapılarını aralıyor. Şifresiz yayın yapan ve her uydudan izlenebilen televizyon kanallarının güncel yayınları ile Cuma gününüzü dolu dolu bir programla geçirebilirsiniz. Haftanın son çalışma günü olduğundan, ertesi gününün cumartesi tatili yani hafta sonu tatili olması sebebi ile Cuma günü gece ilerleyen saatlere kadar TV yayın akışları oldukça zengin bir içerik sunuyor.

13 Eylül ATV Yayın Akışında Neler Var?

Türkiye' de gündüz kuşağının en çok izlenen programlarına yayın akışında yer veren ATV, 13 Eylül Cuma gününde yine son derece birbirinden kaliteli yapımları izleyiciye sunuyor. Sabah saat 10.00'da başlayan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı gündüz kuşağında özellikle ev hanımlarını kendisine çekecek. 13 Eylül ATV TV yayın akışında akşam 19.00'da başlayan ATV Ana Haber programının ardından saat 20.00'da geleneksel Cuma gecesi, film gecesi etkinliğiyle son dönemlerin en iyi filmini izleyicisiyle buluşturuyor. 13 Eylül Cuma akşam ATV'de saat 20.00 "Rogue One" isimli film izleyicinin karşısına çıkacak.

TV'DE Bugün Neler Var? TIKLA ÖĞREN

Tüm Kanalların TV Yayın Akışı için TIKLA

13 Eylül Kanal D Yayın Akışında Neler Var?

Kanal D, gündüz kuşağında yayınladığı 12.15'te başlayan "Gelinim Mutfak" programıyla ev hanımlarına hitap ediyor. Daha sonra gün boyunca çok sevilen dizilerin tekrar yayınlarını yapacak olan Kanal D'de Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi haline gelen ve halen reyting rekorları kıran "Arka Sokaklar" dizisinin yeni sezonuna başlıyor. Kanal D TV yayın akışı programı doğrultusunda saat 20.00'da Arka Sokaklar Yeni Sezon izleyiciyle buluşacak.

13 Eylül Star TV Yayın Akışında Neler Var?

Yaz boyunca, yaz dizileri ile televizyon izleyicisini en fazla kendisine çeken ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Star TV, televizyonda kış sezonunun başlamasından hemen önce dizilerinin tekrarlarıyla izleyici karşısına çıkıyor. Bu yüzden 13 Eylül Cuma günü gündüz kuşağının ardından başlayacak 18:45' teki Star Ana Haber bültenin ardından 20.00'da çok sevilen dizisi "Çocuk" isimli dizinin tekrarını izleyicisine sunacak.

13 Eylül TRT 1 Yayın Akışında Neler Var?

13 Eylül Cuma TV yayın akışı programında TRT1 en çok sevilen dizilerinin tekrar bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Akşam haberleri öncesinde Saat 17:40'da başlayacak geleneksel film kuşağı çerçevesinde Uzakdoğu yapımı "İmparatoriçe Ki" isimli filmi izleyicisine sunacak. Saat 19.00'da ise Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni başlayacak. Ana haber bülteninin ardından ise yine en çok izlenen televizyon programlarından birisi olan ve sürekli gündeme yeni tartışma konuları çıkartan "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" programı saat 22:45'te başlayacak.

13 Eylül Show TV Yayın Akışında Neler Var?

Sabah gündüz kuşağını 09:45'te başlayacak "Zahide Yetiş'le" isimli programla başlayan Show TV 13 Eylül Cuma yayın akışı gün boyunca 12.15'te "Kuaförüm Sensin" ve 16.00'da "Damat Bayıldı" programlarıyla yayında olacak. Akşam 18:45'te başlayacak Show Ana Haber programının ardından Türkiye'nin en çok sevilen komedi programı "Güldür Güldür Show" 20.00'da tekrar bölümleriyle ekranda olacak.