Seksenler'de Ergun Plak şoku! Seksenler efsane kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Seksenler dizisi izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İzleyiciler yeni sezon öncesi Seksenler'in ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. Seksenler'de Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç yeni sezonda dizide yer alıp almayacağına dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 17:00 Güncelleme 12 Eylül 2019, 20:26
Seksenler’de Ergun Plak şoku! Seksenler efsane kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

Bir dönem TRT 1 ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Seksenler'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Yeni bölümüyle ekranlarda olacak dizide Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç'ın yer alıp almayacağı merak konusuydu. Serhat Kılıç'ın yaptığı açıklamayla merak edilen soru yanıt bulmuş oldu.

SERHAT KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç Instagram hesabından yaptığı açıklamada yeni sezonda dizide olmayacağını duyurdu. İşte Serhat Kılıç'ın yaptığı açıklama...

"Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri... Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatlı macera benim için üç yıl önce sona erdi. Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun. İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim."

ÇEKİMLER BAŞLADI

3 yıl önce çekimlerine ara verilen dizi, yeni sezonda yine TRT ekranlarında olacak. Dizinin ekim ayından itibaren TRT 1'de yayımlanması bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımında "Yakında TRT1'de!" ifadelerine yer verildi.

Tanıtımı izlemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

DİZİDEN İLK TANITIM GELDİ

Geçtiğimiz hafta Birol Güven'in ev sahipliğinde senaryo çalışması ve okuma provası yapan ekipten bir de tanıtım geldi. Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular dizinin hafta içi her gün olmasını büyük bir sevinç ile karşıladı ve tanıtımdan eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Yeniden bir arada olmanın heyecanını yaşayan oyuncular TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. İşte ilk tanıtım...

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Birol Güven'in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay'ın oturduğu sevilen dizi Seksenler'in Ekim ayında izleyici karşısına çıkarılması planlanıyor.

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.