Bir Zamanlar Çukurova yıldızlarıyla geri dönüyor! Çukurova 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova güçlü kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla 2. sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Diziyi ekranları başından heyecanla takip eden izleyiciler ise 2. sezonun hangi tarihte başlayacağını merak ediyor. Bu kapsamda Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona dair detaylar...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 16:16 Güncelleme 12 Eylül 2019, 20:26
Bir Zamanlar Çukurova yıldızlarıyla geri dönüyor! Çukurova 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Yapımı TIMS&B Productions'a ait olan, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezona hazırlanıyor. Çukurova'nın en güçlü ailelerinden biriyle kesişen ve ayrı yerlere savrulanların hayat hikayesini anlatan dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. İzleyiciler şimdi Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV tarafından Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon tarihi 19 Eylül Perşembe saat 20.00 olarak açıklandı.

İŞTE MERAK EDİLENLER...

Hapse düştüğü andan itibaren Züleyha'nın kendisini terk ettiğine ve Zengin Demir'le severek evlendiğine inanan Yılmaz, artık gerçekleri biliyor.

Ortaya dökülen en önemli gerçek: Hünkar'ın, Züleyha'yı Demir ile evlenmezse Yılmaz'ın idama mahkum olacağına inandırması! Züleyha, Yılmaz'ın hayatı kurtulsun diye aşkından da kendi hayatından da vazgeçmişti.

Yılmaz ve Müjgan'ın mutluluklarının ilk sabahı Züleyha'nın uzun zaman önce yazdığı ve Hünkar tarafından yok edildi zannedilen mektubunu okudu! Artık, Züleyha'nın kendisi için hayatını feda ettiğini biliyor.

İzleyici, sezon finalinde, Demir'in annesinin kendine de oyun oynadığını en baştan bildiğini öğrendi. Demir, Züleyha'nın kendisiyle zorla evlendiğini de oğlum dediği Adnan'ın da Yılmaz'ın olduğunu bilerek, yine de Züleyha'ya aşkla bağlanmıştı. Üstelik şimdi, gerçekten baba olacağını da biliyor. Züleyha bu kez Demir'in çocuğuna hamile.