EDHO fırtına gibi geliyor! EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? İki yeni isim daha diziye dahil oldu

ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonuna üç yeni isim daha dahil olmuştu. Sezon finalini Ömür'ün istenme sahnesiyle yapan dizinin yeni sezon tarihi için yayıncı kuruluş ATV'den açıklama bekleniyor. Diziye iki ismin daha dahil olduğu iddia edildi. Peki, EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 21:32 Güncelleme 12 Eylül 2019, 00:41
EDHO fırtına gibi geliyor! EDHO 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? İki yeni isim daha diziye dahil oldu

İÇİNDEKİLER

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezonu için geri sayım başladı. Milyonlarca izleyici yayıncı kuruluş ATV'den gelecek açıklamaya odaklandı. Bu kapsamda arama motorlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu da merakla araştırılıyor. İşte EDHO yeni sezona dair merak edilenler...

EDHO 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon çekimleri yakın zamanda başladı. Dizinin yeni sezonunun 2-3 hafta içerisinde yayında olması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a oyuncu Kutay Sungar ile Ufuk Tevge dahil olduğu konuşulanlar arasında yer alıyor.

YENİ SEZONA 3 YENİ İSİM

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Sabina Toziya gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dizi, beşinci sezonu ile izleyiciye merhaba diyecek.

Ekip, Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Selda Alkor'un yanı sıra, güzel oyuncu Naz Elmas ve başarılı oyuncu Burak Sergen'i kadrosuna kattı. Yeni sezona sürpriz karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine adından söz ettirecek.