Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı: İdris'in ölümü ortalığı karıştıracak! Çukur yeni sezon ne zaman başlıyor?

Çukur yeni sezonuyla bomba gibi geliyor. İdris'in ölümüyle herkesin yıkıldığı Çukur'da heyecan dorukta olacak. Show TV'de ekranlara gelen dizinin 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor. Peki, Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte Çukur 3. yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 14:07 Güncelleme 11 Eylül 2019, 14:07
Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı: İdris’in ölümü ortalığı karıştıracak! Çukur yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Çukur 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin sezon finalinde Yamaç ile İdris'i karşı karşıya getiren Yücel'in hain planı işliyor. Yamaç İdris'i vuruyor. Yeni seozn fragmanında İdris'in öldüğü gösteriliyor. Zor zapt edilen Cumali'nin "İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?" sözleri herkesi derinden etkiledi. Peki, Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte Çukur 3. yeni sezon fragmanı...

ÇUKUR 3. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çukur'un yayınlanan yeni sezon fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Buna göre, Çukur 3. sezon 1. bölümüyle 16 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelecek.

İşte Çukur 3. sezon fragmanı:

DAMLA SÖNMEZ ÇUKUR'A KATILDI

Ünlü oyuncu Damla Sönmez Çukur dizisinin kadrosuna katıldı. 3'üncü sezondan itibaren dizide rol alacak oyuncunun Baykal'ın kızı 'Efsun' karakterine hayat vereceği öğrenildi.

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Mahallenin gençlerini karşısına toplayan Yamaç, Çukur'u kapatmasının nedeninin herkesi korumak olduğunu söylüyor. Çukur'un gençlerinden Yücel'i bulmak için yardım isteyen Yamaç gençleri gaza getirmek için konuşma yapıyor. İstediği cevabı alan Yamaç herkese ihtiyacı olduğunu söylüyor. Görevi alan Çukur'un gençleri ise İstanbul'un sokaklarına dağılıyor.

Hastaneden çıkıp Celasun ve Meke'yi görmeye gelen Karaca sürprizi ile beraber geliyor. Güzel haberi duyan Meke, Akın'ı cezaevinden alacağını söyleyince Celasun işi dalgaya vuruyor. Kısa bir eğlence sonrası Çukur dövmesi dikkatini çeken Karaca, Celasun ve Meke'ye dövmenin anlamını soruyor.

Çukur gençlerinin evinin yakınına kadar geldiğini gören Yücel köşeye sıkışmaya başlayınca Azer'i çağırıp tarihi öne alıyor. Herkesi karşısına diken Azer, Koçovalıları İstanbul'dan sürmek için yardım arıyor. İstediği karşılığı alamayan Azer, Koçovalıların yaptığı infazları öne sürüp kimsenin ses çıkarmadığını söylüyor. Kendine karşı gelen adama sözünü geçiremeyen Azer en sonunda dayanmayıp saldırıyor.

Akın'ın eve dönmesi ile Koçovalıların evinde bayram havası yaşanıyor. Akın'ın dönmesine çok sevinen Ayşe oğlunun yanına gidince duyduklarına şaşırıyor. İdris'in kendisi için hiçbir şey yapmadığını söyleyen Akın sinirlenmeye başlıyor. Kendisini sadece Kahraman'ın anladığını söyleyen Akın sonunda istedikleri gibi biri olduğunu anlatıyor.

Koçovalıları kardeşler İstanbul'un abilerinin ve Azer'in karşısına çıkıyor. Sözcü olarak seçilen Timsah, Çukur'un İstanbul geneline yayılmasının kendilerini rahatsız ettiğini söylüyor. Sözü Timsah'tan alan Yamaç geri adam atmıyor. Nejat ve Sedat'ın ölümüne değinen Timsah ses çıkarmadıklarını ama Azer'in kardeşi ile okun yaydan çıktığını söylüyor. Abilerin aldığı kararı aldığı açıklayan Timsah, Koçovalılara sabah sekize kadar zaman veriyor.