Arka Sokaklar 522. bölüm fragmanı: Mesut'un zor anları! Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor?

Arka Sokaklar 14. sezonuyla yeniden ekranlara geliyor. Kanal D'nin dizisi Arka Sokaklar'ın 522. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vurulduktan sonra bacaklarından problem yaşayan Mesut'un sinirleri daha da bozuluyor. Mesut zor anlar yaşamaya başlıyor. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Arka Sokaklar 522. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 14:22 Güncelleme 11 Eylül 2019, 14:22
Arka Sokaklar 522. bölüm fragmanı: Mesut’un zor anları! Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar 522. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın hayranları yeni sezonu heyecanla bekliyor. Dizinin yeni sezonu için geri sayım başlarken, yeni bölümden detaylar belli olmaya başladı. Çukur'un yeni bölümünde, Mesut'un düştüğü durum öncelikle Selin'in, sonrasında ekibin içini acıtıyor. Bacağından vurulan Mesut zor anlar yaşıyor. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Arka Sokaklar 522. yeni bölüm fragmanı...

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Arka Sokaklar 14. sezonuyla 13 Eylül Cuma günü Kanal D'de ekranlara gelecek.

İşte Arka Sokaklar 522. yeni bölüm fragmanı:

Mesut'un düştüğü durum öncelikle Selin'in, sonrasında ekibin içini acıtıyor!

Geçtiğimiz sezonun finalinde Volkan'ın şehit düşmesi ve Mesut'un vurulması ekibi yıkmıştı. Yeni sezon bu acıların içinde başlıyor. Mesut vurulduktan sonra ameliyata alınıyor. Ameliyat sonrası bacakları ile ilgili yaşanan sıkıntıdan dolayı sevdiği meslekten uzak kalıyor. Bu durumu kaldıramayan Mesut içine kapanıyor ve Selin ile ekipten uzak bir yaşamın içine giriyor. Selin'in eli ayağını bağlayan bu durumu ekibi de çaresiz bırakıyor.

Ekip ise, her zamanki gibi İstanbul sokaklarında adalet için mücadele etmeye devam ediyor!

Mesut, Salih ile karşı karşıya geliyor. Vurulduktan sonra bacaklarından problem yaşayan Mesut'un sinirleri daha da bozuluyor. Selin'e karşı olan davranışları da bu durumdan etkileniyor.

ARKA SOKAKLAR'A 3 YENİ OYUNCU KATILDI

Yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un yazdığı dizi, yeni sezona kadrosuna kattığı üç yeni oyuncu ile başlıyor.

Yeni sezon çekimlerinin tüm hızla devam ettiği diziye Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz katıldı.

Yakışıklı oyuncu Yiğitcan Ergin, gizemli bir karakterle; Ela Yörüklü, komiser yardımcısı; Ezgi Vural karakteriyle ünlü oyuncu Gamze Topuz ise, "Savcı Ceyda" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla) ve Merve Oflaz'ın (Bahar) olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar 14. Sezonu ile yakında Kanal D'de!

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha 'yaşanır' bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.