Afili Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe'nin sırrı ortaya çıkıyor!

Afili Aşk dizisi çarşamba akşamları izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Muhsin’in Kerem’e olan güvensizliği bu olayla birlikte aralarında büyük bir tartışmaya sebep oluyor. Şimdi izleyiciler Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 23:41 Güncelleme 12 Eylül 2019, 00:39
Afili Aşk 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe’nin sırrı ortaya çıkıyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisinin son bölümü dikkat çekti. Heyecan dolu bölümde ortalık iyice karışması izleyicileri şaşırttı. Yeni bölümde Kerem'in gözaltına alınması bütün hayallerin yıkılmasına neden oldu. Son bölümün ardından izleyiciler Afili Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Modamu heyecanla büyük bir şirket ortaklığına imza atmak için hazırlanır. Ancak Kerem'in gözaltına alınması bütün hayalleri yıkar.

Muhsin'in Kerem'e olan güvensizliği bu olayla birlikte aralarında büyük bir tartışmaya sebep olur. Kerem'in her şeyi bırakıp, evi terk etmesiyle işler daha da karıştıracaktır.

Kerem kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalı'ların evinde bulur. Ayşe, Kerem rüzgarıyla oradan oraya savrulurken Kerem'e doğru yönü gösterebilecek mi?

Sahte evliliği öğrenen Muammer'in eve beklenmedik ziyareti ise Kerem ve Ayşe'yi sırlarının ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır.